Redactia.ro
Home » Monden » Antonia a pozat aproape goală, lucru care a stârnit comentarii aprinse pe internet. „Slipul ar fi putut acoperi mai mult…”

Antonia a pozat aproape goală, lucru care a stârnit comentarii aprinse pe internet. „Slipul ar fi putut acoperi mai mult…”

GALERIE FOTO (2)

Antonia este considerată una dintre cele mai fruoase femei din românia. Pe deasupra este și o artistă de excepșie. Frumoasa șatenă își încântă mereu fanii cu poze care mai de care fiind mereu prezentă în mediul online. Cântăreața nu se sfiește să pozeze provocator cu toate că are trei copii

Antonia taxată de internauți

Antonia și-a încântat urmăritorii cu o fotografie care a aruncat în aer internetul. Cântăreața a pozat mai multe dezbărcată decât îmbrăcată, iar fanii i-au atras atenția. Cu toate că este mămică a trei copii, niciodată nu s-a sfiit să publice fotografii cu ea în care apare aproape nud.

De această dată, Antonia a făcut publică o fotografie în care poartă o pereche de bikini minusculi, care lasă aproape totul la vedere. Fotografia a strâns zeci de mii de aprecieri, dar și comentarii răutăcioase din partea persoanelor care nu sunt de acord cu aparițiile fără inhibiții ale artistei.

„Foarte frumoasa dar foarte vulgară, ar fi mai bine daca ai fi mai discreta.cred ca este cam greu pentru mintea ta. pacat.”,”De ce ți-ai mai pus bucățică ăia de cârpă?este egal cu zero”,”Prea goală pentru o mamă cu trei copii,,,, slipul ar fi putut acoperi putin mai mult…. In dormitor merge, dar in ochii copiilor din jur nu prea… Acum na,,,, fiecare cu gusturile lui„, au fost doar o mică parte dintre mesajele primite de către internauții deranjați de ipostaza în care s-a fotografiat Antonia.

Antonia, în conflict cu Cătălin Măruță

De ceva vreme, familia Velea este într-un conflict deschis cu prezentatorul Cătălin Măruță. Atât Alex Velea, cât și Antonia îl acuză pe Cătălin Măruță că încearcă să se folosească de numele lor pentru a face rateing și pentru a atrage scandal. Deși Cătălin Măruță a dat dovadă de diplomație și le-a răspuns celor doi ridicând un steag alb, aceștia nu au acceptat „pacea” și nu vor „să-l ierte” pe prezentator.

Există o diferență între abuz și dorința de a face audiență cu orice preț. Obsesia domnului Măruță (mare îmbărligător de fel) de a menționa numele meu și al lui Alex cu orice prilej se transformă treptat într-o campanie de denigrare al numelui nostru. Este clar că el ne caută reacția, însă mai mult se face de râs. Inclusiv cei care aleg să răspundă la întrebările negative, au o frustrare față de noi! Fiecare alege să iasă în față cu ce poate. Gratuit. Penibil. Răutate în prime time! Avem o plajă atât de largă de artiști/ persoane publice și cu toate acestea, întrebările se rezumă la Antonia și Alex Velea. De ce? P.s: Știm că ”producătorii sunt de vină”, a scris Antonia pe contul său de Instagram.

Etichete: