Redactia.ro
Home » Monden » Antonia, apariție de senzație în costum de baie. Poza care a făcut furori pe internet. Cum arată vedeta după trei nașteri

Antonia, apariție de senzație în costum de baie. Poza care a făcut furori pe internet. Cum arată vedeta după trei nașteri

Antonia este considerată una dintre cele mai fruoase femei din românia. Pe deasupra este și o artistă de excepșie. Frumoasa șatenă își încântă mereu fanii cu poze care mai de care fiind mereu prezentă în mediul online. Cântăreața nu se sfiește să pozeze provocator cu toate că are trei copii.

Antonia, ipostaza care a încins temperaturile din termometre

Antonia și-a încântat urmăritorii cu o fotografie care a aruncat în aer internetul. Cântăreața a pozat mai multe dezbărcată decât îmbrăcată, iar fanii i-au atras atenția. Cu toate că este mămică a trei copii, niciodată nu s-a sfiit să publice fotografii cu ea în care apare aproape nud.

Antonia a publicat o imagine în care apare îmbrăcată într-un  costum de baie minuscul. Corpul vedetei este perfect tonifiat și arată ca la 18 ani. Antonia a strâns mii de aprecieri, dar și comentarii care o felicită pentru aspectul pe care îl are. ”Cea mai sexy femeie de pe planetă”, ”Nu e prea reușită poza. Prea multă masă musculară”, ”Ești super sexy”, ”Atât de frumoasă”, ”Arăți ca o sumu”, ”Pur și simplu frumoasă”, ”Frumoasă foc”, ”Super hot și sexy”, ”Fabuloasă”, ”The Best Ești super”, ”Arăți minunat”, ”Ai fost mereu o femeie frumoasa, insa…incepi sa iti pierzi feminitatea… prea multi muschi, pacat!!!”, ”Ești o femeie superbă”, ”Arați ca un bărbat …păcat ca ești foarte frumoasa”, ”Perfectă”, sunt o mică parte dintre mesajele primite de vedetă la fotografia publicată.

Antonia, copertă alături de fiica sa Maya

Antonia se poate declara o mămică împlinită. Are trei copii superbi care au moștenit trăsăturile ei. Pentru mult timp nu a putut să îi fie aproape fiicei sale, deoarece aceasta se afla în Italia în custodia tatălui ei, Vincenzo Castellano. Antonia a încercat de asemena să o țină pe Maya departe de ochii presei, deoarece viața ei amoroasă a detonat mai multe subiecte scandaloase și nu și-a dorit ca fiica sa să fie vulnerabilă. Divorțul dintre ea și milionarul italian a fost unul cu scântei, care a lăsat-o fără custodia fiicei sale.

Acum a crescu, iar Maya este o adevărată domnișoară cu o frumusețe răpitoare. Cum Maya este deja destul de mare, Antonia a decis că este momentul să pozeze alături de fiica sa pe coperta unei reviste. Reacțiile au curs. Zeci de mii de aprecieri a primit Antonia la fotografia publicată pe facebook, dar și multe mesaje. O vedetă importantă de la noi, mai precis Andreea Esca nu a ratat ocazia să îi transmită public un mesaj artistei. „Ce mă bucur Antonia!!„, i-a scris prezentatoarea artistei.

Etichete: