Redactia.ro
Home » Monden » Anunțul momentului despre Flavia Mihășan! De ce sunt fanii ei în extaz: „Am trimis o intenție în Univers…”

Anunțul momentului despre Flavia Mihășan! De ce sunt fanii ei în extaz: „Am trimis o intenție în Univers…”

Flavia Mihășan revine în televiziune: „Am trimis o intenție în Univers...”. Cu ce post TV a semnat

Flavia Mihășan a făcut anunțul, iar fanii ei sunt în extaz!

Anunțul momentului despre Flavia Mihășan! De ce sunt fanii ei în extaz: „Am trimis o intenție în Univers…”

Flavia Mihășan a stat trei ani departe de televiziune. Ea a luat o pauză pentru a se asigura de creșterea copiilor ei, Carol și Tudor, și ai lui Marius Moldovan, dansator și coregraf. La un moment dat, fosta asistentă TV susținea că de-abia așteaptă să se întoarcă în lumina reflectoarelor.

„Eu sunt în acest proces de creștere copil, care s-a unit cu primul, dar abia aștept (n.r. să revin)! Mi se pare că am atât de multe resurse acum și foarte multe de exploatat! Pentru că nu am făcut decât să adaug la experiența de până la copii și să mă completez! Dar, da, de-abia aștept să mă întorc, nu știu unde încă…”, a povestit Flavia Mihășan pentru Cancan.

Fosta asistentă TV a povestit la acel moment despre retragerea ei din televiziune. Familia e pe primul loc pentru ea și și-a asumat total rolul de soție și de mamă.

„Ce trăiesc acum este mult mai curat. Și oricum, fusesem de foarte mulți ani în lumina reflectoarelor, adică înainte să rămân însărcinată simțeam să mă detașez un pic, era too much”, a mai spus ea.

Așa se face că ea a semnat deja contractul cu Antena 1, același post de televiziune care i-a adus celebritatea. Flavia Mihășan va prezenta rubrica meteo de la Super Neatza de Weekend. Anunțul a fost făcut pe pagina ei de Instagram, iar fanii ei sunt de-a dreptul bucuroși să o poată urmări din nou.

„Am lipsit multă vreme. Mult, dar cu motivele cele mai întemeiate din lume. De ceva timp însă, am simțit că mă pot desprinde ușor, ușor de rutina cu care m-am obișnuit în ultimii ani, așa că am trimis o intenție în Univers și am revenit în echipa ‘Neatza cu Răzvan și Dani’. De aici încolo ne vom vedea mult mai des și abia aștept! Mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis și de energia frumoasă pe care mi-ați transmis-o… mi-a folosit maxim, pentru că am avut mari emoții azi”, a scris Flavia Mihășan pe pagina sa de Instagram.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: