Redactia.ro
Home » Monden » Apariția incendiară la plajă a cântăreței Lora. Vedeta a atras toate privirile

Apariția incendiară la plajă a cântăreței Lora. Vedeta a atras toate privirile

GALERIE FOTO (4)

E una dintre cele mai iubite artiste de la noi din țară. Iar de când a făcut parte din echipa ”Vorbește lumea”, Lora a câștigat și mai mult capital de imagine. Zilele trecute, ea și-a făcut apariția pe litoralul românesc, unde bărbații s-au îngrămădit să o privească.

Lora, apariție de senzație la plajă

Fericita posesoare a unui trup cu forme voluptuoase, Lora a făcut de-a dreptul furori pe o celebră plajă privată din România. Vedeta și-a etalat trupul sculptat într-un costum de baie deux-pieces, extrem de decupat. E inutil să spunem cât de sexy a fost vedeta și care au fost reacțiile celor din jur când au sesizat că e vorba chiar de Lora.

Lora. Foto: cancan.ro

Mai mult de atât, un tânăr s-a oprit minute-n șir în dreptul vedetei și a ținut un recital, spre încântarea Lorei. Acesta a încântat-o cu un repertoriu românesc, iar Lora s-a arătat surprinsă plăcut de calitățile lui vocale. La sfârșitul „spectacolului”, Lora a avut grijă să-i remunereze talentul muzical.

Cântăreața, relație cu Ionuț Ghenu

În ciuda curiozităților pe care le stârnește, toți știu că artista este ”luată”. După despărțirea de comediantul Dan Badea, vedeta trăiește o frumoasă poveste de iubire cu managerul ei. Ea și Ionuț Ghenu formează un cuplu de mai bine de trei ani și toți speră ca cei doi să ajungă în fața altarului.

Lora. Sursa foto: cancan

Culmea e că Lora a mărturisit, că-n ciuda primul eșec amoros, ea încă mai crede în instituția maritală. Așa că nu ne-ar surprinde s-o vedem din nou îmbrăcând rochia albă de mireasă. Până atunci, însă, se bucură că are relația perfectă și acasă, și ”pe scenă”.

Citește și Raluca Pastramă și Pepe se pregătesc pentru un băiețel?

Loading...