Redactia.ro
Home » Monden » Arnold Schwarzenegger a fost operat pe cord pentru a doua oară: ”Mă simt fantastic”

Arnold Schwarzenegger a fost operat pe cord pentru a doua oară: ”Mă simt fantastic”

GALERIE FOTO (2) Arnold Schwarzenegger

Arnold Schwarzenegger a fost operat cu succes pe cord în urmă cu câteva zile. Vedeta din ”Terminator” a postat mai multe poze pe contul său de Instragram în care se afla într-un pat de spital, recuperându-se după intervenția chirurgicală. Acesta a mai fost operat în 2018 pe cord și, deși operația a decurs bine, recupearea i-a dat bătăi de cap. 

Arnold Schwarzenegger are probleme cu inima

Actorul Arnold Schwarzenegger a suferit o intervenție chirurgicală pe inimă pentru înlocuirea unei valve aortice și a declarat că ”se simte fantastic”. Acesta a postat o fotografie pe pagina sa de Instagram în care apare pe un pat de spital, explicându-le fanilor că a fost operat pe cord pentru o nouă valvă și i-a anunțat că se simte foarte bine.


”Mulțumită echipei de la Cleveland Clinic, am o nouă valvă aortică. Mă simt fantastic şi deja am ieșit la plimbare pe străzile din Cleveland. Mulţumesc fiecărui doctor şi asistentă din echipa mea”, a scris actorul.

Arnold Schwarzenegger a mai fost operat în 2018

Actorul a mai trecut o dată printr-o operație pe cord în anul 2018 pentru a înlocui o valvă pulmonară instalată inițial în 1997. Fostul guvernator al Californiei a declarat atunci că intervenția chirurgicală a fost o procedură simplă cu un efort minim de recuperare, însă recuperarea s-a dovedit a fost istovitoare și a simțit că luptă pentru viața sa.

”M-am trezit după 16 ore de la operație, când e fapt trebuia doar patru. Ieșea un tub din gura mea, iar doctorul mi-a l-a smuls din gât și mi-a spus să continu să tușesc. Tușeam violent, iar acesta mi-a explicat că am nevoie să mă operez din nou pentru ceva nu a mers bine în timpul primei operații. Peretele inimii mele a fost străpuns și există sângerări interne. Aș fi putut muri dacă nu-mi deschidea sternul și nu mă operam din nou la inimă”, a declarat Arnold Schwarzenegger.

Loading...