Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Artistul care își duce fiica anual la ginecolog. De ce face asta?

Artistul care își duce fiica anual la ginecolog. De ce face asta?

GALERIE FOTO (5)Rapper T.I.

Celebritățile și viețile lor controversate. Artistul în cauză a șocat audiența când a povestit că merge cu fiica lui, în fiecare an, la ginecolog. Imediat după declarația lui, colegii de breaslă l-au blamat pentru atitudinea lui vizavi de viața personală a adolescentei.

Artistul care își duce fiica anual la ginecolog

T.I. a șocat o țară întreagă cu declarația potrivit căreia fiica sa e nevoită să meargă anual la ginecolog pentru a demonstra că e încă virgină. Artistul a mărturisit, în cadrul unui podcast, că fiica sa, Deyjah Harris, este de acord să meargă, în fiecare an, după ziua ei, la un control ginecologic, la care să ia parte și tatăl său.

Rapperul a povestit că motivul din spatele acestor vizite medicale este „pentru a-i verifica himenul”. Acesta spune că fiica sa nu are voie la relații intime și că, prin urmare, trebuie să-și păstreze fecioria. „Imediat după ziua ei de naștere, am celebrat .. de obicei în ziua următoare petrecerii se bucură de cadouri și îi pun un bilețel pe ușă: «Gyno, mâine, 9:30»”, a declarat T. I..

„Mergem și vorbim cu medicul. Doctorii păstrează un nivel înalt de profesionalism. Începe prin a spune:
«Știți, domnule, pentru ca eu să vă ofer aceste informații .. ». Iar eu continui:
«Deyjah, personalul medical vrea ca tu să semnezi aceste acte ca să îmi poată oferi informații. Este ceva ce nu ai vrea să aflu?».
Apoi îi spun eu medicului: «Uitați, nu călărește, nu merge pe bicicletă, nu face niciun sport. Verifică-i himenul și spune-mi care este rezultatul». Până la aniversarea de 18 ani, himenul ei a fost intact.”, a mărturisit artistul.

Celebritățile îl blamează pe cunoscutul rapper

Vedete precum Iggy Azalea și Chrissy Teigen s-au arătat scandalizate de atitudinea rapperului, catalogând acțiunea bărbatului drept „dezgustătoare”, iar el „obsedat de control”.

„Îmi pare rău că trebuie să suporți asta și că problemele tale de natură personală sunt făcute publice în această manieră. Te iubim, susținem și îți suntem alături”. / „Îmi pare rău că trebuie să treci prin asta, nu este ok”, a mai adăugat cineva./ „Corpul tău este al tău și al nimănui altcuiva. Mă rog să fii OK. Îți transmit multă iubire.”, au fost câteva dintre reacțiile din mediul online.