Redactia.ro
Home » Știri » Au apărut noi imagini cu Dj Lalla, surprinse cu o oră înainte să fie găsită fără suflare. Cum au arătat ultimele clipe din viața ei

Au apărut noi imagini cu Dj Lalla, surprinse cu o oră înainte să fie găsită fără suflare. Cum au arătat ultimele clipe din viața ei

Noi imagini cu Dj Lalla au apărut, la o săptămână după ce tânăra și-a pierdut viața. Ancheta ar putea fi dată peste cap, deoarece trei siluete apar pe plajă cu numai o oră înainte ca Laura să fie găsită decedată. Iată ce s-a întâmplat în ultimele m0mente din viața artistei.

Familia Laurei face tot posibilul pentru a afla în acest moment ce s-a întâmplat, de fapt, cu ea și cum a ajuns să își piardă viața pe plajă. Toate variantele au fost luate în considerare, însă treptat au fost excluse din diferite cauze. În acest moment există varianta sinuciderii sau cea a accidentului.

Imagini noi cu ultimele clipe din viață ale Laurei

Oamenii legii au intrat în posesia mai multor imagini în care apare Dj Lalla și așa au reușit să îi reconstruiască traseul pe care l-a urmat din momentul în care a ieșit din bloc, până în momentul în care a ajuns pe plajă. Astfel, la ora 8:31 este văzută părăsind blocul în care stătea, purtând o geacă albă, pantofi sport și pantaloni negri.

Ulterior, aceasta este văzută trecând printr-o parcare, mergând grăbită în direcția plajei. La ora 8:55 aceasta ajunge pe nisip, se dezbracă, își lasă lucrurile personale destul de departe de valurile mării și este filmată în timp ce intră în valurile mării. Acelea sunt ultimele momente în care Dj Lalla mai este văzută în viață. La numai o oră distanță trupul ei este descoperit de turiști la un kilometru de locul în care aceasta a intrat în apă.

Ceea ce este de-a dreptul suspect este declarația pe care bărbatul la care Dj Lalla stătea ar fi oferit-o oamenilor legii. Acesta a explicat că tânăra i-ar fi spus că merge să vadă răsăritul pe plajă, însă acest lucru ar fi fost imposibil, deoarece soarele era deja pe cer la ora 8:31 atunci când a ieșit ea din bloc.

Ce s-a întâmplat cu obiectele personale ale Laurei

Din ultimele cercetări a ieșit la iveală faptul că obiectele tinerei au fost luate de un om fără adăpost. Telefonul a fost găsit prin intermediul unei aplicații pe care Dj Lalla o avea instalată înainte de a-și pierde viața.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins silueta a trei persoane, la puțin timp după ce Dj Lalla a intrat în apă. Totuși, nu există posibilitatea ca aceștia să fie implicați în decesul tinerei, ci pur și simplu sunt văzuți ca fiind simpli turiști care s-au nimerit să treacă prin zonă.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: