Redactia.ro
Home » Știri » Aurel Pădureanu o desființează pe Mara Bănică, după moartea soției Cornelia Catanga: „O credeam altfel. A făcut-o fiartă”

Aurel Pădureanu o desființează pe Mara Bănică, după moartea soției Cornelia Catanga: „O credeam altfel. A făcut-o fiartă”

Aurel Pădureanu o desființează pe Mara Bănică, după moartea soției Cornelia Catanga. „O credeam altfel. A făcut-o fiartă”, a mărturisit extrem de supărat artistul.

Aurel Pădureanu, soțul rămas văduv al regretatei Cornelia Catanga, este încă devastat după pierderea soției sale. Pe lângă doliul uriaș pe care îl poartă în suflet, bărbatul este extrem de supărat după ce anumite informații legate de înmormântarea artistei au apărut în presă, în ultimele zile.

Aurel Pădureanu și-a condus ieri soția, pe îndrăgita artistă Cornelia Cotanga, pe ultimul drum. Pierderea fulgerătoare i-a lăsat un gol imens în suflet. Însă supărarea a fost și mai mare pentru Aurel Pădureanu după ce acesta a citit în presă că George Becali l-ar fi ajutat cu înmormântarea Corneliei Catanga sau privind locuința pentru care a suferit ani de zile, alături de soția sa.

Fostul soț al regretatei Cornelia Catanga a declarat, însă, că nu a primit niciun ajutor de la latifundiarul din Pipera.

Aurel Pădureanu o desființează pe Mara Bănică

Aurel Pădureanu s-a declarat dezamăgit de jurnalista Mara Bănică, despre care spune că o considera apropiată. Însă ultimele intervenții publice ale ei nu i-au picat deloc bine fostului soț al Corneliei Catanga.

„Am crezut că Mara este aproape de noi. Pe Mara Bănică o credeam altfel. A făcut-o fiartă. A zis că a murit soția mea de Covid, că nu știu ce”, și-a exprimat durerea Aurel Pădureanu, potrivit Fanatik.ro.

Cornelia Catanga, înmormântată pe 27 martie

Cornelia Catanga s-a stins din viață pe 26 martie 2021, din cauza bolii Covid-19. În ultimele zile, artista ar fi declarat apropiațiilor că este răcită cobză, dar a refuzat să meargă la spital, așa cum au sfătuit-o cei de lângă ea, printre ei chiar și nașa Maria Dragomiroiu.

Artista a fost înmormântată la o zi după ce a fost declarat decesul, iar la tristul moment au participat puțini oameni, din cauza restricțiilor impuse de pandemie.

 

Cornelia Catanga a avut mai multe probleme de sănătate în ultimii ani. În urmă cu câțiva ani, a început să aibă și probleme cu vederea, devenind aproape oarbă.

În 2019, Cornelia Catanga a mai avut parte de o problemă extrem de dificilă de sănătate. Artista a suferit un stop cardiorespirator. Din fericire, după acel moment de cumpănă în viața ei, artista a reușit să se pună pe picioare.