Redactia.ro
Home » Știri » Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Ce a prezis clarvăzătoarea pentru anul ce urmează

Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Ce a prezis clarvăzătoarea pentru anul ce urmează

Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022

Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Înainte de a murit, clarvăzătoarea Baba Vanga a lăsat câteva predicții. Aceasta a prezis că anul viitor, omenirea se va confrunta cu o nouă pandemie, dar și cu un război.

Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Ce a prezis clarvăzătoarea pentru anul ce urmează

Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Baba Vanga a fost clarvăzătoare și tămăduitoare, și chiar dacă s-a stins din viață în urmă cu mulți ani, previziunile sale continuă să atragă atenția, având în vedere că unele dintre ele s-au adeverit. Previziunile sale au fost înregistrate pe banda magnetică sau scrise de fiica sa. În 2022, Baba Vanga a prevăzut că va izbucni un război în adevăratul sens al cuvântului. Conform acesteia, un lider asiatic va fi înlăturat, iar țara lui va deveni arena unui conflict armat. Europa va răspunde cu un atac nuclear, în urma căruia vor fi multe victime. Din cauza acestui război, oamenii se vor îmbolnăvi, iar situația va continua până în 2026. Din dorința de a-și salva viața, mulți oameni vor emigra în state sigure, în urma căruia se va declanța un adevărat haos.

Baba Vanga mai spune că din cauza radicației bombelor nucleare, la începutul anului 2026 Europa va fi pustie, iar doi ani mai târziu China va deveni cea mai mare putere mondială. De asemenea, clarvăzătoare a prezis că navele spațiale vor ataca Pământul și oamenii vor interacționa cu ființele inteligente din altă lume. O colonie de pe Marte va permite planetei să devină o putere nucleară. O altă predicție este aceea că se va instala foametea din cauza schimbărilor climatice și oamenii vor ajunge să mănânce gândaci, frunze sau noroi. Baba Vanga a spus că va exista o vreme când hainele își vor schimba culoarea la cererea oamenilor, pereții caselor își vor modifica textura și culoarea la comanda vocală.

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga, pe numele său real Vanghelia Pandeva Dimitrova s-a născut pe data de 31 ianuarie 1911 și a murit pe 11 august 1996, la vârsta de 85 de ani. După ce s-a căsătorit, aceasta a luat numele de Vangheșia Gușterova și a trăit cea mai mare parte a vieții sale în Rupite, în munții Kozhuh, Bulgaria. Baba Vanga a fost născută prematur, având multe probleme de sănătate. Tatăl ei a luptat în armata bulgară în primul Război Mondial, iar mama ei a murit când era tânără. Vanga a fost inteligentă, cu ochii albaștrii și părul blond. Vanga a fost surprinsă de o furtună mare în timp ce se afla pe câmp, iar de atunci a rămas oarbă. Aceasta a fost trimisă la o școală de nevăzători în orașul Zemun, Serbia, unde a stat trei ani. A învățat să citească alfabetul Braille și să cânte la pian. În 1939, Baba Vanga a făcut pleurezie, iar medicul i-a spus că va muri, dar spre surprinderea acestuia, s-a vindecat repede.

Baba Vanga nu a scris nicio carte, iar discursul său era greu de înțeles. Aceasta a spus că puterile sale paranormale au venit de la niște creaturi invizibile. Unii oameni au spus că aceasta a prevestit începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobîl, victoria electorală a lui Boris Eltin, dar și data morții lui Stalin. Înainte să moară, Baba Vanga a spus despre România următoarele lucruri:“Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”.

Etichete: