Redactia.ro
Home » Monden » Băiatul Corneliei Catanga și iubita lui au dat vestea mult așteptată, la mai bine de un an de la moartea artistei: „Primul nostru copil” FOTO

Băiatul Corneliei Catanga și iubita lui au dat vestea mult așteptată, la mai bine de un an de la moartea artistei: „Primul nostru copil” FOTO

Băiatul Corneliei Catanga și iubita lui, Alina Pădureanu au o relație de dragoste extrem de frumoasă, deși fiul regretatei artiste a suferit enorm după ce și-a pierdut mama. Acum, cei doi au dat o veste pe care mulți o așteptau. Iată despre ce este vorba! 

Alina Pădureanu: „Primu nostru copil! Ne trebuie nași pentru botez!”

Alex Pădureanu și Alina Pădureanu trăiesc o frumoasă căsnicie. Cei doi sunt extrem de prezenți în mediul online, fiind apropiați de urmăritorii lor. Recent, le-au mărturisit tuturor că sunt pregătiți de următorul pas, de „primul lor copil”, dar nu orice copil, un mic peștișor pe care l-au numit Oscar și pe care vor să-l prețuiască cu toată dragostea lor:

„Noul membru al familie Primu nostru copil! Ne trebuie nasi pentru botez! Ladies & gentleman 🥁🥁🥁🥁 OSCAR PADUREANU 😂

Cornelia Catanga a fost dezgropată după un an și patru luni

Cornelia Catanga a încetat din viață pe 26 martie 2021, iar Aurel Pădureanu a primit abia anul acesta aprobarea de la Sanepid, pentru a o deshuma pe regretata artistă, Cornelia Catanga. Motivul pentru care a dorit acest proces are la bază dorința familiei de a-i face legendei muzicii lăutărești un loc de veci, după cum și l-a dorit ea:

„Mă bucur că am reușit să îi fac Corneliei mormântul, să fie așa cum merită o mare artistă cum a fost ea. I-am îndeplinit ultima dorință. Acum are un loc de veci așa cum și-ar fi dorit. Acum, sicriul nu mai este direct pe pământ, ci pe beton. Am făcut acolo două cripte. Cornelia avea fobie de insecte și nu voia să fie înmormântată direct în pământ. Și nu mai spun cât pământ s-a scos de pe ea, din groapă. Am dezgropat-o în martie, să-i pot face lucrarea de la mormânt! M-a ajutat domnul Adrian Videanu”, a declarat, pentru Fanatik, Aurel Pădureanu.

Acesta a mai declarat că această investiție l-a costat 8.500 de euro, bani la care a contribuit și fiul lor.

Aurel Pădureanu: „Nu am putut să dorm aproape un an, că o știam în pământ”

Aurel Pădureanu a spus că nu a putut dormi timp de un an de zile, știind-o pe artistă îngropată în asemenea condiții:

„Și așa nu am putut să dorm aproape un an, că știam că e acolo în pământ, în condițiile acelea! O visez mereu și azi. Alexandru la fel. Nu avem liniște, ea era puterea noastră! Mergeam pe stradă și umblam de unul singur de durere. E o durere care nu ne va trece niciodată.

Cornelia a presimțit că va muri, poate de aceea nu a vrut să meargă la spital. Dar și dacă nu o duceam, iar nu era bine. Nu știu cum ar fi fost mai bine. Pandemia mai mult ne-a înrăit. Oamenii nu mai sunt ca înainte. Mulți nu ne mai caută. Dacă era Cornelia să vezi cum sunau, să îi ia la evenimente…”, a mai declarat, pentru sursa citată, Aurel Pădureanu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: