Redactia.ro
Home » Știri » Bărbatul dispărut pentru care familia oferea 1000 de euro a fost găsit mort

Bărbatul dispărut pentru care familia oferea 1000 de euro a fost găsit mort

Bărbatul dispărut pentru care familia oferea 1000 de euro a fost găsit mort

Un bărbat în vârstă de 70 de ani din comuna Albești a dispărut la sfârșitul lunii iulie de acasă. Familia a anunțat că oferă 1000 de euro recompensă calui care le va da informații despre bătrân.

Bărbatul dispărut pentru care familia oferea 1000 de euro a fost găsit mort

Un bărbat de 70 de ani din comuna Albești, a dispărut la începutul lunii iulie, a fost găsit zilele trecute decedat. Oamenii din comună au declarat că a fost găsit de un cioban care-și păștea oile. Ion Diaconu, a dispărut din zona de pășunat Vladnic, de pe raza comunității Albești din Vaslui. Potrivit unui anunț postat de fiica bărbatului pe rețelele de socializare, soția acestuia s-a stins din viață în urmă cu patru luni, înainte ca acesta să dispară.

L-au descoperit spirjinit de un copac, în pãdure, la mare distantã de locul unde avea stâna. Era în stare avansatã de descompunere dar era îmbãcat asa cum stia familia si avea ceasul la mânã. Am înteles cã au gãsit capul la câtiva metri distantã de trup”.

Familia oferea 1000 de euro recompensă

În ziua când a dispărut, familia bărbatului a anunțat că oferă 1000 de euro recompensă celui care va oferi informații despre bătrân. Polițiștii din Vaslui  au deschis un dosar penal în cauză, dar acești sunt rezervați în a spune dacă este nu vorba despre bărbatul de 70 de ani din Albești. Trupul descompus al bărbatului a fost dus la Institutul de Medicină Legală și sunt așteptate rezultatele care să confirme dacă este vorba sau nu despre aceeași persoană.

Citeste si:Externat de la Cardiologie, a murit pe scările spitalului

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: