Redactia.ro
Home » Știri » Benjamin de Rothschild, moștenitorul imperiului de Rotschild, a murit la vârsta de 57 de ani

Benjamin de Rothschild, moștenitorul imperiului de Rotschild, a murit la vârsta de 57 de ani

Benjamin de Rothschild, moștenitorul imperiului de Rothschild, a murit săptămâna trecută la vârsta de 57 de ani, în urma unui infarct, scrie The Independent. 

 

Benjamin de Rotschild a murit la vârsta de 57 de ani

 

Benjamin de Rothschild, cel care supraveghea imperiul bancar început de tatăl său în 1953 a murit la vârsta de 57 de ani. Grupul Edmond de Rotschild, a cărui președinte era Benjamin, a anunțat că acesta a murit în după-amiaza zilei de vineri, în locuința sa din Pregny, Elveția.

Benjamin a condus grupulbancar denumit de tatăl nsău, încă din 1997. Astăzi, grupul Edmond de Rotschild are active totale de circa 160 de miliarde de euro. Forbes a estimat că averea lui Benjamin de Rotschield ar ajunge la 1,5 miliarde de dolari. El este descendentul familiei Rotschield, care are o istorie actică de aproape 300d e ani în industria bancară din Europa.

Într-un comunicat de presă în care era anunțat decesul moștenitorului, grupul pe care l-a condus a transmis că el era pasionat de finanțe, automobile și de vinuri.

Familia Rotschield

Familia Rotschild este o dinastie europeană de origine iudaico-garmanică, a cărei istorie a început în secolul al XVIII-lea. Mai mult, Rotschield a devenit un brand cunoscut de oamenii din sectorul financiar.  Mayer Amschel Rothschild, care a creat imperiul Rothschild, a fost un bancher evreu. In jurul anului 1769, el oferea servicii bancare unui numar de nobili din Europa, inclusiv printului Wilhelm din Hesse, care devenise mai tarziu cel mai bogat om de pe continent, scrie wall-street.ro.

În acest moment, amjoritatea membrilor familiei sunt angajați ai companiilor din grup sau investesc în operațiuni care generează avere pentru familir. Succesul familiei de sute de ani s-a datorat în mare parte interesului puternic față de cooperare și de antreprenoriat. Descendenții Rotschild continuă să finanțeze operațiuni globale de afaceri și contribuie la eforturile științifice și umanitare. Grupul Rotschield a înregistrat în fiecare an rezultate remarcabile pe piață.

 

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: