Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu ar fi pierdut o sarcină! Cine ar fi fost tatăl acelui copil și câte înseminări și-ar fi făcut de-a lungul timpului

Bianca Drăgușanu ar fi pierdut o sarcină! Cine ar fi fost tatăl acelui copil și câte înseminări și-ar fi făcut de-a lungul timpului

Bianca Drăgușanu, scandal cu Gabi Bădălău și Florin Salam A intrat pe ușă cu o bâtă de baseball

Zilele acestea, se zvonește că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată cu Gabi Bădălău! În ciuda faptului că relația lor nu merge ca pe roate, se vehiculează faptul că aceștia ar urma să aibă un copil împreună. Bianca și-a dorit în totdeauna o familie numeroasă, însă nu a putut rămâne însărcinată. În prezent are un singur copil, pe Sofia Slav, în vârstă de 6 ani.

Bianca Drăgușanu a pierdut o sarcină când era într-o relație cu Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu și Bianca Drăgușanu au format un cuplu cu mulți ani în urmă. Cei doi au trecut și prin momente dificile împreună. Vedeta de showbiz a rămas însărcinată, însă a suferit un avort spontan. Amândoi au mărturisit că acesta este un subiect foarte sensibil pentru, așa că nu au oferit prea multe informații despre ce s-a întâmplat la acea vreme.

„Am fost însărcinată. E un subiect foarte trist, nu e cazul să dezbat un subiect care pentru mine este foarte delicat. M-a afectat foarte mult”, a mărturisit vedeta la ceva vreme după despărţirea de designer, scrie Click!.

„Îmi plac foarte tare copiii şi îmi doresc mulţi. În mod sigur, aş fi fost un tată foarte bun. Cu sarcina Biancăi a fost o situaţie specială, pe care nici unul dintre noi nu dorim să o detaliem. Pur şi simplu, n-a fost să fie”, a spus, în 2009, şi Cătălin Botezatu.

Vedeta și-a dorit să-i dăruiască lui Bodi un copil

Bianca Drăgușanu a încercat de mai multe ori să rămână însărcinată și în timpul relației cu Alex Bodi, omul de afaceri originar din Mediaș. Bianca își dorea să aibă gemeni și a făcut mai multe tratamente și inseminări artificiale, însă fără succes.

Cu Alex Bodi a avut o relație de trei ani, până în 2020, care nu s-a terminat tocmai bine. În prezent formează un cuplu cu Gabi Bădălău, cu care se și vehiculează că ar fi, acum, însărcinată. Zvonurile nu au fost încă confirmate de cei doi.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: