Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu, mesaj pentru femei după ce Buhnici le-a trimis la „săliță“: „Ar trebui să vi se rupă“

Bianca Drăgușanu, mesaj pentru femei după ce Buhnici le-a trimis la „săliță“: „Ar trebui să vi se rupă“

Bianca Drăgușanu nu a rămas indiferentă la declarațiile făcute de George Buhnici. Blondina nu l-a atacat pe vlogger, însă a transmis un sfat important pentru toate femeile!

„Nu cred că există femei fără celulită și fără vergeturi. Și dacă există, însemnă că au o viață exemplară. Iar referitor la ce a spus domnul, înseamnă că e un norocos și ar trebui să se uite numai la nevastă-sa dacă atât de tare îl oripilează.

Femeilor care au celulită le recomand să fie fericite, pentru că poți trăi și cu celulită. Celulita este boala secolului și pot! Și Jennifer Lopez are celulită, iar eu cred că femeile sunt frumoase cu forme și cu celulită.

Dacă ai atitudinea corespunzătoare și cu celulită ești frumoasă oricum. Ar trebui să nu le pese, asta le recomand eu femeilor cu celulită, să li se rupă de de ce spun ăștia să fie fericite“, a explicat Bianca Drăgușanu, pentru sursa citată anterior.

Declarațiile care au pus pe jar tot internetul

„Și-am văzut fete care arată foarte bine, aici. Am văzut și fete care nu arată foarte bine și nu aș vrea să mi se interpreteze, suntem la festival, putem să dăm vina pe orice (…). Bă, dar serios, mai mergeți pe la sală, fetelor!

Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul.

Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!“, a declarat George Buhnici la Antena Stars.

Sursa foto: instagram

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: