Redactia.ro
Home » Monden » Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după episodul violent. Ce au spus cei doi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, primele declarații după episodul violent. Ce au spus cei doi

Bianca Dragusanu si Alex Bodi

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut prima apariție televizată după ce au apărut informații potrivit cărora vedeta a fost crunt bătută și torturată timp de 5 ore de acesta. Cei doi nu oferit detalii despre subiect și au evitat un răspuns.

Bianca Drăgușanu refuză să recunoască bătaia

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au apărut pentru prima oară la televizor, în emisiunea ”La Măruță”, după ce au apărut imagini și informații potrivit cărora fosta asistenta TV a luat o bătaie cruntă de la partner. Dacă ne așteptam să facă lumină în acest caz, cei doi au refuzat să răspundă.

Eu sunt purtătorul lui de cuvânt și nu vrea să spună nimic. Nu vreau să vorbesc despre asta că se speculează prea mult. Nu mă interesează ce a văzut lumea, dacă suntem aici, înseamnă că suntem bine„, a spus Bianca Drăgușanu.

Vizibil deranjat de întrebări, dar afișând un zâmbet larg, Alex Bodi a adăugat: „De față cu lumea, ea este șeful. Suntem foarte bine. Nu am voie să comentez.”

De curând au apărut imagini potrivit cărora vedeta TV a fost torturată timp de 5 ore de către fostul ei soț, cu care alesese să se împace acum puțin timp. În urma altercației, Bianca Drăgușanu s-a ales cu răni grave, care îi pun viața în pericol. Bianca Drăgușanu a apărut cu fața tumefiată, un ochi vânăt și de-abia se ținea pe picioare.

După câteva ore de silenzio stampa, Bianca Drăgușanu revine în forță pe rețelele de socializare, unde a postat două fotografii cu o domnișoară despre care spune că este „prostituata de Londra”. În plus, în fotografiile postate se vede și o parte din brațele lui Alex Bodi, semn că acesta ar avea o amantă.

Bianca Drăgușanu a postat un nou mesaj pe rețelele de socializare, în care își anunța fanii că este bine și că femeia în cauză nu a cauzat disputa dintre ea și Bodi. Mai mult de atât, Bianca a precizat că-și cere scuze public și că femeia nu merita jignirile aduse.

Dacă imediat după altercație, Bianca schiopăta și nu se simțea bine, seara lucrurile s-au schimbat radical. Cei doi, Bianca Drăgușanu și agresorul Alex Bodi (om de afaceri originar din Mediaș) au fost văzuți în oraș cărand bagaje destul de grele. Cei doi ar fi plecat într-o vacanță de lux.

Desi erau știute certurile și altercațiile dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, aceștia au continuat să se vadă și să încerce să repare relația. În plus, aceștia s-au căsătorit de doua ori.

Loading...