Redactia.ro
Home » Știri » Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună! Ce a postat blondina pe rețelele de socializare

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună! Ce a postat blondina pe rețelele de socializare

GALERIE FOTO (2) Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună! Ce a postat blondina pe rețelele de socializare

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună, iar acest lucru a fost confirmat chiar de vedetă printr-o postare pe pagina ei de Instagram. 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt din nou împreună

Lucruri dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău par să fie și mai serioase ca până acum. Se pare că ce doi au deja planuri de nuntă. Dacă în ultima săptămână vedeta a dat de înțeles că s-ar fi certat cu Gabi Bădălău, iar acesta a dat de înțeles același lucru, acum se confirmă împăcarea.

Bianca Drăgușanu a fost cea care a postat pe pagina sa de Instagram un clip video de pe Tik Tok, iar ea a ținut să-l eticheteze și pe Gabi Bădălău în acesta. Clipul video nu este unul oarecare, ci face referire la viața dintre parteneri în căsnicie.

”Atunci când primesc răspunsul de la soțul meu la <<Ce fac astăzi de mâncare>>: Nu știu, nimic, ce vrei, mi-e indiferent”, au fost cuvintele scrise în clipul video postat de vedetă!

și mai serioase de atât. Își fac cei doi deja planuri de nuntă? Haideți să aflați și ce a publicat.

Filmulețul e deja viral pe rețelele de socializare deoarece în timp ce partenerul dă aceste răspunsuri, cuvintele sunt puse de către soție în tigaie, că doar asta ”și-a dorit” atunci când ea l-a întrebat.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au apărut pentru prima dată împreună de ziua vedetei

Despre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău împreună se vorbește de la începutul acestui an, atunci când cei doi au fost surprinși în tandrețuri într-un local din Dubai, unde s-au întâlnit, deși au plecat separați din țară.

Cei doi nu au vrut să recunoască că ar forma un cuplu, iar ulterior și-au făcut bagajale, însă nu spre țară, ci spre Maldive, unde au petrecut o vacanță pe cinste. Doar blondina a fost cea care a publicat imagini de pe tărâmul de poveste.

Dacă până acum nu a vrut să confirme sau să infirme relația cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanu a decis într-un final că ar fi timpul ca ea și afaceristul să facă publice și imaginile cu ei doi. Fotografiile au fost făcute chiar la petrecerea zilei de naștere a Biancăi Drăgușanu, la începutul acestei luni.

Bianca Drăgușanu îl descrie pe Gabi Bădălău ca fiind un bărbat matur, inteligent, înțelegător și care o face să se simtă împlinită. Deși nu i-a oferit încă un inel de logodnă, crede că se va căsători cu acesta.

”Suntem 2 oameni maturi și cred că e mai normal să nu dau detalii despre anumite lucruri. Viața este imprevizibilă. Starea mea actuală este cea pe care o vezi. Sunt fericită, implinită. Nu sunt singură, evident. Îmi place treaba asta cu du-te vino. El este un om foarte frumos. Despre noi nu aș avea ce să zic pentru că nu este cazul și nici momentul. De multe ori mă calmează, de multe ori nu. Este foarte diferit și este foarte inteligent, este foarte înțelegător. Este un om cu care îmi place să petrec timpul. Ar fi prea devreme să existe un inel, dar nu cred că ar fi contextul potrivit. Totul este posibil. A treia oară când o să mă mărit o să fie cu noroc!”, a declarat vedeta, la Antena Stars.