Redactia.ro
Home » Monden » Botez de pomină în familia Piedone. Cum s-a îmbrăcat soția primarului la botezul nepoatei sale

Botez de pomină în familia Piedone. Cum s-a îmbrăcat soția primarului la botezul nepoatei sale

GALERIE FOTO (6)botez familia piedone

Motive de bucurie în viața lui Cristian Popescu Piedone! Ieri, cel de-al patrulea său nepot a fost creștinat, printr-o ceremonie restrânsă, discretă, dar nu mai puțin emoționantă. Iată cum a decurs totul, dar și ce ținută a ales să poarte soția primarului sectorului 5!

Botez de pomină în familia Piedone

Ieri a fost o zi specială pentru Piedone, căci mezina familiei sale a fost creștinată. Micuța Caroline, venită pe lume în septembrie 2021, și-a primit botezul, iar cei din familie au fost extrem de emoționați.

De altfel, chiar bunicul său, primarul Piedone, a fost cel care a dat de veste despre fericitul eveniment printr-un mesaj emoțional postat pe rețelele de socializare. „Caroline Cristiana. Păzită de Bunul Dumnezeu și botezată în numele lui Hristos Împăratul Lumii, al Cerului și-al Luminii, te-ai născut a doua oară, frumoaso. Îți Multumesc că ne-ai ales să-ți fim Casă. Îți multumesc Dumnezeule Mare și Ție Hristoase Mântuitorule că mi-ai bucurat viața cu încă o comoară!”, a fost ceea ce Piedone a scris în mediul online.

Cum s-a îmbrăcat soția primarului la botez

Pe lângă cuvintele frumoase, Piedone a postat și câteva imagini surprinse în ziua cea mare. În unele dintre ele apare, după cum era firesc, și soția sa, Iulia. Mândră și totodată emoționată, Iulia apare la brațul soțului ei, dar și alături de nepoțica sa, proaspăt creștinată.

Iulia, soția lui Piedone

Fanii au remarcat imediat ce elegantă a fost partenera de viață a primarului, iar laudele n-au contenit la adresa ei. Pentru această ocazie, Iulia a ales să poarte un costum deux-pieces, format dintr-o bluză cu plepum și o pereche de pantaloni palazzo, care i-a venit ca turnat. Într-o nuanță superbă de gri, costumul a constrastat perfect cu nuanța părului îndrăzneață. Nici la capitolul accesorii n-a dat greș, soția primarului alegând bijuterii argintii, în ton cu inserțiile metalice de pe costum.

La fel de elegant a fost, desigur, și primarul Piedone, care a mers totuși pe un outfit mai lejer, compus dintr-un costum bleumarin și o maletă vișinie. Și fiica lor, Ana, mama micuței botezate, a avut o ținută superbă. Aceasta a strălucit într-o rochie lungă, albă, cu inserții metalice.

Ana, mama fetiței botezate
Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: