Redactia.ro
Home » Monden » Cântăreața s-a trezit cu mașina bușită în parcare. E a doua oară anul acesta

Cântăreața s-a trezit cu mașina bușită în parcare. E a doua oară anul acesta

GALERIE FOTO (6) Cântăreața s-a trezit cu mașina bușită în parcare. E a doua oară anul acesta

Este posesoare a unui carnet de conducere și spune despre ea că este o bună șoferiță. Mai mult de atât, are un bolid de lux, pe care și l-a obținut prin eforturi proprii, în urma concertelor și a evenimentelor la care participă în calitate de cântăreață. Totuși, Mira, căci despre ea e vorba, nu prea are noroc când vine de mașini. Cântăreața s-a trezit din nou cu mașina bușită.

Cântăreața și-a găsit mașina avariată în parcare. Cine era făptașul

Mira și-a anunțat fanii internauți că a rămas iar pieton după ce a fost nevoită să-și ducă mașina la reparat. Aceasta le-a povestit fanilor săi că și-a găsit mașina avariată în parcare, fără nici urmă de făptaș la fața locului. Din fericire, după ce a reclamat incidentul la poliție, artista a putut surprinde pe camerele de luat vederi cine este responsabil.

”Ia vedeți! Ia vedeți asta! Și ce credeți? A plecat șoferul. Păi cum, nu se putea! N-am mai scăpat de data asta. Zici că-s blestemată cu taximetriștii. Nu se poate, băi frate, așa ceva nu se poate!”, a spus Mira după ce a aflat de la polițiști că o mașină de taxi a fost cea care i-a avariat bolidul.

Mira: „Doamne ferește, să dai de oameni d-ăștia pe stradă…”

Artista a menționat că, grație unor camere de supraveghere din zonă, polițiștii au putut vedea ce s-a petrecut cu adevărat. Așa se face că, de fapt, nu șoferul taxiului era de vină, ci nepotul acestuia, care îi furase mașina. Tânărul nu numai că nu avea permis pentru a o conduce, dar se afla și sub influența băuturilor alcoolice.

Cântăreața a fost șocată să afle că un tânăr i-a făcut asta. ”Doamne ferește să dai de oameni d-ăștia pe stradă și să fi fost cineva pe stradă la ora aia sau în mașină… eu, de exemplu. Explicați-mi cum a putut să intre nenea ăsta cu spatele în mașina mea? Dar, beat fiind, este evident cum a putut”, a mai spus artista contrariată în online.

mașina mira
Mașina Mirei a fost avariată de o mașină de taxi

Acest incident a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică. Însă, nu e primul din viața artistei. În luna februarie, Mira a avut același tip de accident, tot cu o mașină de taxi. Mașina parcată a fost pe punctul de a fi avariată frontal de un taximetrist, însă, datorită nămeților de zăpadă, aceasta a fost salvată atunci. Iată o GALERIE FOTO de la accidentul grav al cântăreței!

foto: Facebook/ Instagram

 

Loading...