Redactia.ro
Home » Monden » Care mai este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis: ”Are foarte multe boli”

Care mai este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis: ”Are foarte multe boli”

Oana Lis a făcut noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Viorel Lis. Fostul primar al Capitalei stă mai mult timp în casă, în pat, și se deplasează cu dificultate, potrivit spuselor acesteia.

Care mai este starea de sănătate a lui Viorel Lis. Oana Lis: ”Are foarte multe boli”

Starea de sănătate lui Viorel Lis pare a fi una nu tocmai bună, în ultima vreme. Fostul primar al Capitalei, în vârstă de 76 de ani, suferă de mai multe boli, printre care depresia, din cauza bătrâneții. El evită deplasările deplasările în aer liber de teama coronavirusului și stă mai mult timp în casă, mărturisește soția sa, Oana Lis. Pe data de 13 martie urmează ca acesta să se vaccineze anti-Covid.

”Nu ieșim din casă până când Viorel nu o să se vaccinze, pe 13 martie. El nu este chiar așa bine, are probleme cu mersul, cu picioarele, nu putem merge la recuperare din cauza COVID-19. Se deplaseză foarte greu, foarte greu. Bătrânețea vine și cu probleme, dar contează și calitatea vieții. Dacă nu era perioada asta cu COVID, făcea recuperarea de la început și era mai bine. Acum avem emoții și cu vaccinul. Ai de ales, dacă vrei să mori acum de COVID sau mai târziu. Nu mi se pare că el are de ales, este riscul prea mare, are foarte multe boli”, a declarat soția fostului edil al Bucureștiului pentru fanatik.ro.

În ceea ce privește ziua când se va vaccina Viorel Lis, Oana Lis nu crede că 13 este un număr care aduce ghinion.

“Eu nu cred că 13 e o zi ghinionistă. Se spunea că au fost 12 discipoli și al 13-lea a fost Iisus. Am avut apartament 13, numărul de la examene, dacă tu îți setezi în minte că nu este ghinionistă, chiar nu o să fie. Este o perioadă mai grea pentru noi, am noroc cu psihologia, fac față, mă bucur în fiecare zi, dar este greu”, a mai precizat vedeta, conform sursei citate.

În urmă cu aproape trei ani, Viorel Lis a suferit un accident vascular cerebral, moment care a panicat-o extrem de tare pe Oana Lis.

“M-am speriat rău de tot, am mers la spital. El nu voia să meargă – bolnavul nu vrea niciodată. El zicea că se duce acasă să se culce. Dacă mergea să se culce paraliza sau murea. Este internat la Spitalul Universitar, este pe mâini bune, pe tratament, se impune un tratament în primele trei ore de la accidentul vascular”, a povestit Oana Lis pentru Antena Stars la acea vreme.

Oana Lis: ”Viorel este diagnosticat cu depresie”

Asemeni multor persoane în vârstă, Viorel Lis suferă de depresie. Oana Lis a mărturisit acest lucru în urmă cu doi ani, precizând că acesta ia pastile pentru a putea dormi.

“Din păcate, Viorel este diagnosticat cu depresie. Pe de o parte este normal având în vedere toate problemele medicale din ultimii ani. E normal să-ţi afecteze şi psihicul, ia şi pastile din acest punct de vedere ca să poată să doarmă, să stea liniştit şi eu îl ajut cu ce pot ca soţie psiholog. De exemplu, am fost plecaţi la mare vreo 10 zile şi la început nici nu voia să meargă, nu voia să iasă din casă, a trebuit să mă rog de el, a trebuit să insist şi apoi când s-a întors de la mare, Doamne, deci era alt om. Pe de altă parte, majoritatea oamenilor după ce trec de o vârstă se confruntă cu depresia. Viorel este un om care a avut 2000 de oameni sub conducerea lui. E foarte greu ca dintr-o dată să fii un pensionar normal, după ce ai fost activ toată viaţa, dar eu îl susţin cum pot. Cum îl ajuţi tu să iasă din stările astea?”, spunea Oana Lis atunci.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: