Redactia.ro
Home » Monden » Carla Bruni, de nerecunoscut după operațiile estetice. Fosta Primă Doamnă a Franței are chipul distrus

Carla Bruni, de nerecunoscut după operațiile estetice. Fosta Primă Doamnă a Franței are chipul distrus

Carla Bruni și-a desfigurat chipul prin operațiile estetice! Privirea seducătoare din imaginea de mai sus a fostei Prima Doamnă a Franței, a dispărut. Presa internațională o acuză că a exagerat și cu  botoxul.

Carla Bruni, de nerecunoscut după operațiile estetice. Fosta Primă Doamnă a Franței are chipul distrus

Din dorința de a fi mereu frumoasă și de a nu-și pierde tinerețea chipului, Carla Bruni se pare că a exagerat cu operațiile estetice și cu botoxul. Zâmbetul fermecător de altădată este acum înlocuit de o grimasă, potrivit programmetv.net.

Celebrity Plastic Surgery Before & After (56 pics) | Plastic surgery pictures, Plastic surgery, Celebrity plastic surgery

Carla Bruni este de nerecunoscut si nu mai seamana deloc cu femeia care s-a casatorit cu Sarkozy. Arata extrem de obosita si se pare ca incearca din rasputeri sa fie tanara. Foloseste mult prea mult Botox si asta o face sa arate precum o maimuta. Se pare ca a vrut sa scape de riduri, dar rezultatul nu este unul natural. Majoritatea celebritatilor apeleaza la chirurgie estetica. Toate vedetele au acum obraji proeminenti si ochi de pisica. Ele incearca sa recreeze versiunea tanara a lor si chiar daca au 50 de ani, vor sa arate la la 25”, a declarat un dermatolog american.

De altfel, presa internațională mai scrie despre fosta Primă Doamnă a Franței că a devenit dependentă de intervențiile estetice.

Ce spune Carla Bruni despre operațiile sale estetice

Carla Bruni spune că singura sa intervenție estetică a fost la nas, pe când avea 16 ani. ”Am avut o intervenție chirurgicală estetică la nas, când aveam 16 ani, și atât ”, a spus fostul supermodel într-un interviu pentru sursa citată anterior.

WOMAN and TIME: Carla Bruni - YouTube

În ceea ce privește exagerarea cu botoxul împotriva ridurilor, Carla Bruni dă vina pe un dezechilibru hormonal, care i-a schimbat înfățișarea, dar și pe vârstă. Carla Bruni are acum 53 de ani. De altfel, aceasta mai spune că face mult sport pentru a fi mereu în formă. În pofida chipului vizibil schimbat, silueta Carlei Bruni este una de apreciat.

Carla Bruni on her new album and making music during lockdown - Encore!

”Este același dezechilibru ca și în adolescență: evoluția hormonilor care provoacă o mare fragilitate fizică și emoțională. Și apoi, mă simt incomod cu ridurile. Dar întotdeauna este mai bine să îmbătrânești decât să ai o față ciudată (…) În prezent, am un moment de nedumerire în comparație cu vârsta mea. Sufăr și am o fantezie tinerească. Când aveam 20 de ani, fizicul meu era al meu. Astăzi, el scapă de mine. Secretul meu este gimnastica, fără fumat, fără băut și fără exces „, a mai clarificat Carla Bruni.

Carla Bruni

Carla Bruni este căsătorită din 2008 cu Nicolas Sarkozy, fostul președinte al Franței. Ei s-au cunoscut în cadrul unei petreceri după ce Nicolas Sarkozy a divorțat de fosta lui soție, Cecilia.

Carla Bruni-Sarkozy charity accused of handing Aids fight funds to friends

Etichete: