Redactia.ro
Home » Monden » Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică. Care va fi noua ei meserie: „M-aș vedea într-un vârf de munte”

Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică. Care va fi noua ei meserie: „M-aș vedea într-un vârf de munte”

GALERIE FOTO (2)Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică

Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică. Artista a făcut dezvăluiri neașteptate. Carmen a mărturisit că vrea să se lase de muzică pentru că simte că industria muzicală o determină să intre în păcat. Mai mult, vedeta le recomandă și altora să facă același lucru. Fosta soție a lui Culiță Sterp își dorește să se retragă în munți.

Carmen de la Sălciua vrea să renunțe la muzică. Care va fi noua ei meserie: „M-aș vedea într-un vârf de munte”

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai îndrăgite artiste de muzică de petrecere. Vedeta are programul încărcat de eveniment, iar câteodată este extenuată. Vedeta este pasionată de muzică, dar consideră că industria în care activează o determină să păcătuiască. Recent, artista a fost invitată într-un podcast, unde a vorbit despre cariera sa muzicală. Carmen de la Sălciua a surprins pe toată lumea când a declarat că vrea să renunțe treptat la muzică. Artista consideră că face un păcat cu parte din muzica ei, mărturisind că nu poate controla acest lucru. Mai mult, Carmen plănuiește să se retrafă în munți pentru a avea o viață liniștită. Vedeta este extrem de credincioasă, motiv pentru care susține că trebuie să dea mai departe învățăturile sale.

„Încerc pe cât posibil ca muzica pe care eu o cânt să nu aducă oamenii într-o stare în care să intre în păcat. Deși, de foarte multe ori nu mai pot să controlez asta și atunci realizez cât de mare este păcatul meu. (…) Probabil și lucrarea mea a fost să fiu cunoscută și iubită de atâția oameni și într-un final să fie destinată viața mea lui Dumnezeu, mi-aș dori. Îmi doresc să cânt, dar îmi doresc s-o iau mai ușor și într-un final, probabil, să-mi schimb meseria. Simt că aș putea să ajut foarte mulți oameni diin umbră (…) M-aș vedea undeva într-un vârf de munte, într-o căsuță, și să primesc oameni cărora să le vorbesc despre Dumnezeu”, a mărturist Carmen de la Sălciua, în podcast-ul Spovedanii Publice cu Dinu Christe.

Carmen de la Sălciua a fost cerută în căsătorie

Carmen de la Sălciua a trecut printr-un divort in 2019. Artista a fost căsătorită cu Culiță Sterp, dar cei doi s-au despărțit la scurt timp dupa nunta. În prezent, artista trăiește cele mai frumoase clipe din viața unei femei. Deși a trecut prin multe dezamăgiri in dragoste, Carmen și-a întâlnit sufletul pereche. Vedeta a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Marian Corches.

Relația lor a fost aspru criticată după ce s-a aflat că bărbatul ar fi divorțat de fosta soție din cauza artistei. Ulterior, acesta a divorțat oficial și a cerut-o de soție pe Carmen. În urmă cu câteva luni, Marius și cântăreața au mers în vacanță în Dubai, acolo unde vedeta a fost cerută în căsătorie. „Am spus da! Te iubesc la infinit”, a scris Carmen de la Sălciua în dreptul imaginilor cu ea și iubitul ei, proaspăt logodiți. Cântăreața povestea într-un interviu că deja și-au „cunoscut familiile” și că se înțeleg foarte bine. Asta, deși ea îi cunoștea foarte bine familia încă din 2011.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: