Redactia.ro
Home » Homepage » Carmen Iohannis a făcut senzație la Banchetul Imperial din Japonia

Carmen Iohannis a făcut senzație la Banchetul Imperial din Japonia

GALERIE FOTO (4) Carmen Iohannis

Prima Doamnă a României Carmen Iohannis a strălucit la Banchetul Imperial din Japonia. Administraţia Prezidențială a făcut publice fotografii cu preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, care au participat, marți, la Banchetul Imperial organizat cu ocazia ceremoniei de întronare a împăratului Naruhito al Japoniei.

La Banchetul Imperial, şeful statului a purtat frac şi papion alb, iar Carmen Iohannis a avut o rochie de culoare verde turcoz, doar că a optat pentru una cu umerii la vedere.

Carmen Iohannis a purtat o rochie cu umerii goi.

sursa foto: presidency.ro

Klaus Iohannis a declarat, marţi, pe Twitter, că a fost o onoare să participe la ceremonia de întronare a Împăratului Naruhito al Japoniei.

El a publicat şi o fotografie de la sosirea la ceremonie, alături de soţia sa. În imagini cuplul prezidenţial apare alături de prinţul Charles, iar Iohannis a fost fotografiat dând mâna cu Împăratul Naruhito al Japoniei.

sursa foto: presidency.ro

Klaus Iohannis şi soţia sa, la ceremonia de întronare a împăratului Japoniei. Cu ce ținută a surprins Carmen Iohannis

sursa foto: presidency.ro

Președintele a postat și pe pagina de Instagram o fotografie făcută la sosirea la ceremonia de întronare a Împăratului Japoniei.

 

View this post on Instagram

 

Sosire la ceremonia de întronare a Împăratului Japoniei

A post shared by Presedintele Romaniei (@klausiohannis) on

A fost o ceremonie solemnă și plină de tradiții seculare, în timpul căreia Naruhito a fost îmbrăcat cu o robă specială, iar împărăteasa Masako a purtat un kimono tradițional multicolor, cu 12 straturi. Ceremonia a avut loc în Sala cu Pini a Palatului Imperial, unde au fost aduse Tronul Crizantemei și perechea acestuia, tronul Împărătesei.

Luni şi marţi, preşedintele Klaus Iohannis s-a aflat la Tokyo, Japonia, cu ocazia participării la ceremonia de întronare a Majestăţii Sale Împăratul Naruhito al Japoniei.Al 126-lea monarh al Ţării Sorelui Răsare, Naruhito, a promis că va continua misiunea tatălui său, fostul împărat Akihito.

 

Loading...