Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cât au plătit niște turiști pe o omletă în Mamaia. Ce scria pe nota de plată

Cât au plătit niște turiști pe o omletă în Mamaia. Ce scria pe nota de plată

GALERIE FOTO (3) Cât au plătit niște turiști pe o omletă în Mamaia

Clienții unui restaurant din Mamaia Nord au publicat pe rețelele de socializare o fotografie cu nota de plată pentru un mic dejun. Internauții au rămas șocați, iar postarea a devenit virală în scurt timp.

Cât au plătit niște turiști pe o omletă în Mamaia. Ce scria pe nota de plată

O postare a devenit virală pe Facebook după ce clienții unui restaurant din Mamaia Nord au postat o fotografie cu nota de plată pentru un mic dejun.

Se pare că prețurile de pe litoralul românesc cresc în fiecare an, iar de multe ori serviciile lasă de dorit. Acest lucru l-au experimentat câțiva tineri la un restaurant din Mamaia Nord.

Aceștia au comandat un mic dejun normal, format dintr-o salată asortată și o omletă. Ei bine, pe lângă faptul că acestea nu au fost ceea ce și-au dorit clienții, în momentul în care au primit nota de plată, au rămas șocați.

Sprijiniti turismul romanesc!(?)Un mic dejun banal, pe o terasa din Mamaia Nord. Omleta ( fara garnitura sau verdeata )- 35 RON Salata asortata ( maxim jumatate de rosie, 3 felii de ceapa si niste salata creata, vreo 2 bucatele) – 25 RON. Deci , o omleta si o salata asortata banala – 60 RON
O fi bine, o fi rau? Cand am plecat, am vrut sa iau si scaunul, crezand ca e inclus in pret”, a scris Ovidiu.

Nota de plata Mamaia Nord

Cât costă un sejur în stațiunea Mamaia în 2020

Din cauza situației creată de epidemia de coronavirus, românii abia așteptau elaborarea stării de alertă pentru a putea merge să se relaxeze la mare.

Chiar dacă starea de alertă se va prelungi în România, turiștii nu se dau înapoi de la a merge în vacanță la mare, indiferent de riscuri.

Potrivit Digi24, pentru un cuplu, un sejur de 7 nopți la un hotel de 3 stele în stațiunea Mamaia, costă 1.700 de lei/cuplu. În cazul familiei cu un copil, oferta pornește de la 1.800 de lei/sejur, fără masa inclusă. Pentru un hotel de 4 stele, fără masă inclusă, un cuplu va plăti minim 2.650 de lei.

În cazul familiei cu un copil, tariful începe de la 3.200 de lei, iar cei cu doi copii vor plăti o sumă începând de la 4.800 de lei.

Loading...