Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă să stai în casa de la mare a lui Alexandru Arșinel. Nu mulți și-ar permite FOTO

Cât costă să stai în casa de la mare a lui Alexandru Arșinel. Nu mulți și-ar permite FOTO

GALERIE FOTO (2) Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel își închiriază vila aflată la malul mării, după ce a decis să se mute împreună cu soția lui, la munte, în Sinaia. Cum cei doi locuiesc acolo, au decis să își dea în chirie vila din stațiunea 2 Mai.

Cât costă să stai în casa de la mare a lui Alexandru Arșinel

Alexandru Arșinel își închiriază casa pe care o deține la mare, iar prețul nu este deloc unul mic. De altfel, casa a fost pusă la dispoziția chiriașilor încă de acum doi ani, iar cine dorește poate vizita site-urile online de profil, pentru a sta în casa ce îi aparține faimosului actor.

Pentru o vacanță de șapte zile, o familie care vrea să stea în stațiunea 2 Mai chiar în casa lui Alexandru Arșinel trebuie să plătească nu mai puțin de 6.158 de lei. Dar, închirierea se face pentru toată casa și pentru facilitățile din jurul ei, relatează Click.

Vila de la mare are trei dormitoare, așa că turiștii se pot cupla cu alte familii pentru a o închiria, iar în acest fel costul ajunge să fie mai mic.

Casa de la mare
Casa de la mare a lui Arșinel

Alexandru Arșinel are o soție bolnavă

Alexandru Arșinel s-a mutat la Sinaia cu soția lui bolnavă, de care are grijă tot timpul, uneori uitând chiar și de propriile probleme de sănătate.

”Mi-e greu s-o văd cum este şi cum suferă. Mi-e greu să mă uit în ochii ei. Este cel mai greu lucru, dar trebuie să nu mă plâng. Dumnezeu ne ajută şi o să traversăm şi momentele acestea”, spunea Alexandru Arşinel.

Actorul suferă în aceste momente pentru că nu mai poate lucra în condiții normale, din cauza coronavirusului.

”Îmi doresc să n-avem parte de acest blestem trimis asupra noastră, COVID-19. Să reluăm activitatea la teatru, atât cât se poate, să nu depindem de bugete, să avem o conduită normală, să nu avem impedimente din partea conducerii. Să avem condiţii normale de lucru. Noi suntem mulţi la teatru, sunt dansatori, oameni din orchestră, maşinişti, toţi trebuie plătiţi. Şi suntem necăjiţi pentru că nu ştim ce se întâmplă”, spunea actorul Alexandru Arșinel.

Loading...