Redactia.ro
Home » Monden » Cât costă școala la care merg copiii Elenei Băsescu. Suma pe care o plătește este uriașă

Cât costă școala la care merg copiii Elenei Băsescu. Suma pe care o plătește este uriașă

Cât costă școala la care merg copiii Elenei Băsescu. Suma pe care o plătește este uriașă

Elena Băsescu își dorește tot ce e mai bun pentru copiii ei, astfel că, fiica fostului președinte plătește o sumă colosală pentru școala pestrigioasă a celor mici. 

Cât costă școala la care merg copiii Elenei Băsescu. Suma pe care o plătește este uriașă

Elena Băsescu este o mamă care se mândrește cu cei trei copii ai săi. Astăzi, cu prilejul începerii noului an școlar, fiica fostului președinte al României, Traian Băsescu, s-a fotografiat în fața școlii unde învață doi dintre cei trei copii ai săi, alături de cei mici.

Cu toate că bruneta se bucură de faptul că micuții ei au început școala, suma pe care aceasta o scoate din buzunar în fiecare an este uriașă. Iată cât plătește fiica fostului președinte al României pentru cursurile acestora! Este vorba de niște sume considerabile.

Taxa pentru o singură lună este de 785 de euro, iar pe an cursurile ajung la suma de 9.420 de euro. Micuții au parte de două mese și de două gustări, potrivit lauder-reut.eu. De asemenea, au multe activități extracurriculare și alte beneficii. Pe rețelele de socializare, Elena Băsescu a primit o multitudine de complimente din partea prietenilor virtuali.

”Noul an școlar, cu multe reușite și numai note mari!”, ”O mămică împlinită alături de doi copii minunați ! Să aveți un început de școală frumos !”, ”Să fiți sănătoși și să aveți succes la școală frumoșilor! 🌹🥀”, ”O doamnă frumoasă alături de copiii frumoși!!!”.

Elena Băsescu și Cătălin Gheorghe, zis Tomată, au împreună un singur copil, pe micuţa Anastasia (3 ani). Sofia Anais (7 ani și jumătate) şi Traian (6 ani și jumătate), ceilalţi micuţi cu care EBA se mândrește, provin din căsătoria ei cu Bogdan Ionescu, zis Syda.

Cum se înțelege Elena Băsescu cu fostul soț

Elena Băsescu și Bogdan Ionescu au împreună doi copii, pe Sofia și Traian. Cei doi s-au despărțit în urmă cu cinci ani, după patru ani de relație. Chiar dacă au divorțat, Syda a rămas atașat de copiii săi, cu care nu ezită să petreacă timpul cu ei. Recent, Bogdan Ionescu a vorbit într-un interviu despre cei doi copii, despre actuala soție, dar și despre relația pe care o are cu Elena Băsescu.

Sofia și Traian au rămas în grija mamei lor, după ce părinții acestora au divorțat. Elena a fost cea care a anunțat despărțirea pe rețelele de socializare. “Familia Ionescu – Băsescu, de comun acord şi de manieră amiabilă, a decis să pună punct căsniciei începute în 2012. Separarea se produce prin procedură notarială. În acest moment, locuim deja separat. Sperăm că reprezentanţii mass-media vor da dovadă de înţelegere şi vor respecta intimitatea şi dreptul la viaţă personală ale fiecăruia dintre noi. Acesta este singurul comentariu pe care îl vom face pe acest subiect”.

Cei doi au divorțat amiabil, la notar, fără certuri și nu este de mirare că în prezent, Syda are doar cuvinte de laudă la adresa fosta soții. „Relația pe care am cu Elena e extraordinară. Amândoi avem aceleași priorități și anume copiii pe care îi avem împreună: Sofia Anais și Traian Jr.Ne înțelegem de minune și la program, pe lângă miercurile și cele două weekenduri pe lună, pe care le stau cu copiii, se mai adaugă și vacanțele și mini-vacanțele acestora, perioade pe care le stabilesc tot cu Elena, în funcție de activitățile celor mici, cum ar fi înot, ski, balet’, a mărturisit fostul soț al Elenei Băsescu.

Etichete: