Redactia.ro
Home » Monden » Cât de slabă e Oana Roman! O nouă apariție surprinzătoare a vedetei FOTO

Cât de slabă e Oana Roman! O nouă apariție surprinzătoare a vedetei FOTO

GALERIE FOTO (4)

La cei 45 de ani, Oana Roman este în cea mai bună formă a ei de până acum. Vedeta a slăbit foarte mult și uimește cu aparițiile ei, din ultima vreme. 

Cât de slabă e Oana Roman! O nouă apariție surprinzătoare a vedetei

Oana Roman surprinde, în ultima vreme, cu aparițiile ei, de când a pierdut în greutate. Vedeta se afișează în ținute pe care nu obișnuia să le poarte în anii anteriori și care acum îi pun în evidență o siluetă plăcută. De curând, a luat parte la un eveniment unde s-a pozat, la brațul lui Cătălin Botezatu, într-o rochie neagră, mulată pe corp și care arată cât de mult a slăbit fiica lui Petre Roman. Transformarea este uluitoare!

Reacţie dură a Oanei Roman după un alt val de critici online la adresa ei. A răbufnit: „E o ţară plină de ură, venin şi ignoranţă”

Foto: Instagram Oana Roman

După cum putea în imagine, Oana Roman și-a asortat rochiei o pereche de pantofi cu toc gros și înalt, dar și o perucă în nuanță de blond. De altfel, în ultima vreme, Oana Roman se fotografiază și cu multe peruci. Într-un Instastory, ea spunea că se confruntă de ceva timp cu căderea părului.

“S-a tot discutat despre părul meu în ultima vreme. Părerile sunt împărțite. Unora le place, altora nu. O să vă spun de mi-am făcut părul așa: pentru că am nevoie de volum. După ce mi-am dat jos extensiile pe care le-am avut vreo 2-3 ani, mi-a căzut foarte mult păr și îmi cade și în continuare din cauza stresului și a oboselii. După cum vedeți, cam am goluri pe aici. Ca să încerc să mai acopăr chestia asta mi-am făcut părul creț. Dar, începând de astăzi, o să încerc niște produse care să mă ajute la stoparea căderii părului”, a povestit Oana Roman pe Instagram.

Oana Roman și Marius Elise s-au împăcat

În urmă cu câteva zile, Oana Roman și Marius Elisei au sărbătorit 7 ani de căsnicie, semn că s-au împăcat. Asta are loc după ce în luna februarie a acestui an, Oana Roman și Marius Elisei au divorțat la notar.

Acum fix 7 ani făceam nunta! Viața ne încercase deja foarte tare. Porneam pe un drum necunoscut care apoi s-a despărțit. Totuși a fost lângă mine când absolut nimeni altcineva nu a fost. M-a iubit dar m-a și rănit în egală măsură! Azi știu că a fost foarte greu, poate va mai fi dar cumva iubirea trebuie să primeze în viață! Poate ne va lega din nou. Asta doar timpul va decide! Îți mulțumesc pentru că ești tatăl perfect pentru Isa și sprijinul meu necondiționat!@maruselisei”,  a fost mesajul publicat de Oana Roman pe Instagram.

Tot despre împăcare, Oana Roman a evitat să spună ceva concret: ” (…) Pentru ea (Isabela n.r)  am fost împreună atât de mult cât s-a putut, adică nu i-am lipsit cu totul niciodată. Cred că secretul meu este că nu m-am luat niciodată după părerea altora, nu am trăit niciodată după gura lumii și am făcut întodeauna numai ce am simțit eu că trebuie să fac. Asta m-a ajutat foarte mult să rămân eu însămi”,  a declarat Oana Roman.

Etichete: