Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Cât fac 9×9? Uite răspunsul unei fetițe care a uimit lumea

Cât fac 9×9? Uite răspunsul unei fetițe care a uimit lumea

GALERIE FOTO (2) Cât fac 9x9

Cât fac 9×9? O fetiță din Chicago a devenit cunoscută pentru perla pe care a făcut-o la un test. Răspunsul ei a făcut înconjurul lumii.

Elevii devin din ce în ce mai cunoscuți pentru perlele pe care le fac în timpul lucrărilor. O fetiță din Chicago nu a făcut abstracție de acest lucru și a ajuns vedetă.

La un simplu test de matematică, micuța a oferit un răspuns care a lăsat toată audiența cu gura căscată. În mod normal, răspunsul la întrebarea cât fac 9×9 este 81. Însă copilul minune a răspuns ”Hossa”. Profesoara a rămas șocată și nu a înțeles ce înseamnă asta. Astfel, luni, la prima oră a chemat-o pe cea care a dat acest răspuns pentru niște explicații suplimentare.

Cât fac 9×9? Uite răspunsul unei fetițe care a uimit lumea

Micuța, mândră că a reușit să o blocheze pe cea care îi nota lucrarea, a răspuns: ”Hossa este numărul 81 de la Chicago Blackhawks, echipa de hochei locală.”
Pentru un asemenea răspuns original care a arătat că micuța nu doar că știa cât fac 9×9, dar cunoștea și echipa locală de hochei nu a putut să nu o puncteze cu nota maximă. Așa că profesoara fără a sta pe gânduri, a oferit nota 10 micuței. Lucrarea a fost postată în mediul online și a ajuns repede virală. Răspunsul ei a srâns mii de like-uri.

Citește și: Nici prin cap nu le trecea că locuiesc lângă o comoară. Uite ce a găsit FBI-ul în curtea lor

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: