Redactia.ro

Cătălin Botezatu a făcut anunțul trist: „Nu mai pot”. În ce stare se află, de fapt, designerul

Cătălin Botezatu a făcut anunțul trist: "Nu mai pot". În ce stare se află, de fapt, designerul

Cătălin Botezatu a făcut anunțul trist. Designerul Cătălin Botezatu a ieșit pentru prima dată în fața camerelor de televiziune după intervenția chirurgicală suferită în Turcia. Cătălin Botezatu a mers în soțit de Raluca Bădulescu, la emisiunea lui Teo.

Cătălin Botezatu a făcut anunțul trist: „Nu mai pot”. În ce stare se află, de fapt, designerul

Designerul, Cătălin Botezatu suferit o intervenție chirurgicală destul de complicată, după ce i s-a depistat o tumoră la colon. Acesta a stat internat într-un spital din Istanbul. După această problemă, s-a zvonit că designerul a renunțat la modă, pentru a se axa pe recuperare, însă acest lucru l-a enervat pe Botezatu. Pentru a vorbi despre această situație, Botezatu a mers la Teo Show, împreună cu colega lui de emisiune, Raluca Bădulescu.

Deși TEO, aproape că nu l-a recunoscut când acesta a pășit în platonul emisiunii, designerul a precizat că se simte mult mia bine și a ținut să le mulțumească celor care i-au fost alături.

Cătălin Botezatu revine în emisiunea „Bravo, ai stil”

Designerul a ținut să puncteze faptul că indiferent de ce se zvonește, el se simte bine și că nu a renunțat nicio clipă la fashion.

Acum bine, sper să fie și mai bine, sunt în perioada de recuperare, am zis să nu ratez emisiunea asta. M-am săturat în primul rând de bârfe și o să fiu scurt. Nu, n-am renunțat nici la fashion, nici la televiziune, voi merge mai departe până la capăt. Sunt aici, la televiziunea unde eu mă simt cel mai bine și căreia îi mulțumesc foarte tare pentru că pe această perioadă lungă a avut grijă de mine”, a spus Cătălin Botezatu.

De asemenea, fanii îl vor putea urmări pe designer în cadrul emisiunii „Bravo, ai stil„, alături de Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Cătălin Botezatu a trecut printr-o cumpănă grea după ce a fost diagnosticat cu o tumoră la colon. Din fericire, vedeta a fost operată în Turcia. După intervenția chirurgicală, acesta le-a mulțumit pe pagina de socializare de Facebook, fanilor, care au fost îngrijorați de starea designerului.

Citeste si:Români din Braşov, membri într-o reţea de hoţi de biciclete în Koln. Prejudiciul este uriaș

Loading...