Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță dezvăluie cine sunt, de fapt, nașii fiului lui Pepe: „NU, nu am fost nași. S-a scris că am izbucnit în lacrimi. Pe bune?” VIDEO

Cătălin Măruță dezvăluie cine sunt, de fapt, nașii fiului lui Pepe: „NU, nu am fost nași. S-a scris că am izbucnit în lacrimi. Pe bune?” VIDEO

GALERIE FOTO (3)

Zilele acestea s-a vehiculat că nașii de botez a micuțului Pepe Jr ar fi Cătălin Măruță și Andra. Cu toate acestea, prezentatorul TV a dezmințit speculația, dezvăluind cine sunt nașii prichindelului!

Cătălin Măruță: „Toți și-au dat cu presupusul”

Cătălin Măruță a explicat că el și Andra se înțeleg minunat cu Pepe, cel pe care l-au cununat atunci când și-a unit destinul cu fosta soție, Raluca Patramă. Prezentatorul TV și soția lui au luat parte la marele eveniment din viața lui Pepe, însă nu au ocupat poziția de nașii pentru Pepe Jr:

„Weekendul asta se pare că am fost din nou nași, de data asta la băiatul lui Pepe. Pe lângă faptul că nu ne-a sunat nimeni să ne întrebe, toți și-au dat cu presupusul. Toți au scris ca și cum așa ar fi.

Am fost la botezul lui Pepe, la botezul băiețelului lui Pepe și e normal, avem o relație minunată cu acești oameni. (…) NU, nu am fost nași. Ne sunt foarte dragi oamenii ăștia, Pepe e unul dintre cei mai faini oameni pe care eu îi cunosc, dar nu am fost noi nașii copilului”, a explicat Cătălin Măruță pe Facebook.

Sursa foto: Captură ecran Facebook

Cine sunt nașii fiului lui Pepe?

Cătălin Măruță a dezvăluit faptul că Pepe a ales ca nașul micuțului să fie un membru al familiei, Gaini fiind cel care l-a botezat pe Pepe Jr. Măruță a punctat și faptul că el și Andra au rămas buni prieteni inclusiv cu Raluca, în ciuda despărțirii de Pepe:

„S-a scris că am izbucnit în lacrimi. Pe bune? De ce să izbucnim în lacrimi? Eram doar fericiți că suntem acolo. Nimeni nu a izbucnit în lacrimi. (…) Nu suntem noi nași. Suntem foarte buni prieteni cu Pepe, cu soția lui, cu toată familia lui, am rămas prieteni și cu Raluca. Familia a fost de data aceasta aleasă. Giani a fost nașul”, a concluzionat îndrăgitul prezentator TV.

Sursa foto: Captură ecran Facebook

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: