Redactia.ro
Home » Monden » Cătălin Măruță se retrage de la cârma emisiunii de la PRO TV! Cine îi ia locul

Cătălin Măruță se retrage de la cârma emisiunii de la PRO TV! Cine îi ia locul

GALERIE FOTO (3) catalin maruta

Cătălin Măruță a făcut un anunț la care nimeni nu s-ar fi așteptat. După 16 ani în care nu a lipsit de la cârma emisiunii La Măruță”, Cătălin se veded nevoit să predea frâiele pentru a se concentra asupra propriei sănătăți. Cu ce problemă se confruntă Cătălin Măruță, dar și cine este persoana care-l va înlocui aflați din articol.

Cătălin Măruță este nevoit să se opereze

Cătălin Măruță traversează o perioadă sensibilă, după cum le-a transmis și fanilor. Prezentatorul de la PRO TV suferă de o ruptură a ligamentelor încrucișate și este necesar să fie operat întrucât intervenția medicală nu mai suportă amânare.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta)

„Sunt programat să fac o operație de ligamente încrucișate. Voi lipsi o perioadă de la emisiune. Problema mea este de la niște ligamente încrucișate rupte. De obicei, le rup oamenii care fac sport de performanță. Numai că la mine s-a întâmplat pur și simplu. S-a întâmplat în vacanța de vară, mă jucam cu fiul meu pe plajă. M-a prins piciorul pivotat, neîncordat, m-a lovit un val foarte puternic și mi-a rupt ligamentele încrucișate. Va trebui să mă operez”, a explicat Cătălin Măruță.

Cătălin Măruță și Andra
Cătălin Măruță a distribuit o imagine înainte de a intra în sala de operații

La scurt timp după ce a dezvăluit problema de sănătate cu care se confruntă, Cătălin Măruță a fost coplești de mii de mesaje din partea fanilor care i-au transmis însănătășire grabnică. Recunoscător pentru mesajele pe care le-a citit, prezentatorul le-a transmis mulțumiri.

Cine va prezenta emisiunea în locul lui Cătălin Măruță

Telespectatorii pot răsufla, totuși, ușurați. Emisiunea nu va fi întreruptă, căci Adela Popescu va fi cea care îl va înlocui, pentru o perioadă de zece zile, pe simpaticul prezentator.

Adela Popescu și Cătălin Măruță
Adela Popescu va fi cea care îl va înlocui pe Cătălin Măruță

 „Știu ce înseamnă să ai zi de zi emisiune live, așa că nu aveam cum să nu-i sar în ajutor colegului Măruță, mai ales că noi am mai trecut prin momente dificile, în anii trecuți, când ne-am susținut la emisiuni. Sănătatea este pe primul lor, așa că îi transmit lui Cătălin toate gândurile mele bune, să aibă o recuperare ușoară și să nu-și facă griji pentru că voi ține ștafeta ridicată în emisiune. Mă bucur sincer că mă voi reîntâlni cu telespectatorii PRO TV și îi aștept, începând de joi, 12 ianuarie La Măruță”, a transmis Adela Popescu.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: