Redactia.ro
Home » Monden » Câți ani spune Carmen Harra că va mai avea Florin Piersic de trăit. Prietenie și speranță în fața provocărilor de sănătate

Câți ani spune Carmen Harra că va mai avea Florin Piersic de trăit. Prietenie și speranță în fața provocărilor de sănătate

GALERIE FOTO (5)

În lumea artistică a României, numele lui Florin Piersic strălucește ca un far de lumină, iar preocupările legate de sănătatea sa au stârnit îngrijorare în rândul cunoscuților și al fanilor săi. Cu toate acestea, o voce înțeleaptă, cea a clarvăzătoarei Carmen Harra, aduce speranță și confort în aceste momente dificile.

Într-un dialog desfășurat în cadrul unei emisiuni de pe Antena Stars, Carmen Harra a adus aminte de legătura sa specială cu celebrul actor și de întrebarea pe care acesta i-a adresat-o cu privire la viața sa. El a fost curios câți ani îi este dat să mai trăiască.

Florin Piersic simțea că viața îi va fi pusă în pericol

Potrivit lui Carmen Harra, Florin Piersic a întrebat-o câți ani mai va trăi, o întrebare profundă care reflectă teama și incertitudinea în fața provocărilor de sănătate. Cu o sinceritate înduioșătoare, Carmen Harra a împărtășit amintiri din trecut, evocând legătura lor puternică și momentele de comunicare profundă avute acum trei decenii în New York.

„Vorbim de Florin și de faptul că te poți îmbolnăvi de la o infecție urinară. Președintele Clinton s-a îmbolnăvit de la o infecție urinară și a ajuns în septicemie acum 2,3 ani, dar a scăpat, deci se poate scăpa din orice fel de infecție, dacă e tratată la timp. Eu îl știu pe Florin de când era copil, o știu și pe soția lui, aveam spectacole când eram tineri, dar legătura cea mai puternică am avut-o acum 30 de ani, la New York, aveam o comunicare extraordinară, e un om atât de bun, sociabil, inimos. Actorul pe care-l vezi pe scenă și care te face să plângi este în realitate omul Florin Piersic, incredibil de bun, de cald, înțelegător.”, a declarat Carmen Harra în emisiunea de pe Antena Stars.

Într-un gest de generozitate și susținere, Carmen Harra a descris calitățile umane ale lui Florin Piersic, subliniind că actorul este un om deosebit, cu o longevitate incredibilă. De-a lungul anilor, Carmen a văzut în Florin o fire inimoasă și caldă, care inspiră și aduce bucurie celor din jur. În contextul îngrijorărilor legate de sănătatea lui Florin Piersic, Carmen Harra a evidențiat importanța iubirii și susținerii din partea celor dragi. Ea subliniază că, deși există momente dificile, cu suficientă iubire și sprijin din partea celor din jur, se poate depăși orice obstacol.

„Am multe amintiri cu el și îmi amintesc cum mă întreba „Carmen, eu cât trăiesc?” și îmi arăta palma. El este codificat cu cifra 11, ceea ce îl face un om deosebit, care are o longevitate incredibilă, îi spuneam mereu că poate prinde și 100 de ani, are și o dorință de a trăi, de a exista pentru noi toți care-l iubim. Este o cumpănă, poate pe undeva și faptul că nu a intervenit mai repede, dar nu se poate judeca aici, medical se putea mai bine, dar e important că s-a trecut peste ce e mai greu. Cu iubire se vindecă omul, el atât de multă iubire dă la toată lumea, iar dacă ar primi de la noi această iubire, sunt sigură că s-ar vindeca.”, a mai adăugat aceasta din urmă.

Evoluția favorabilă a lui Florin Piersic

Actorul emblematic al scenei românești, Florin Piersic, se află pe drumul spre recuperare după intervenția chirurgicală la Spitalul „Foișor” din Capitală, potrivit declarațiilor optimiste făcute de ministrul Sănătății, Alexandru Rafila. Evoluția stării de sănătate a actorului este considerată favorabilă, cu parametri biologici îmbunătățiți semnificativ și capacitatea de a-și desfășura activitățile zilnice revenită.

Potrivit informațiilor furnizate de ministrul Rafila, Florin Piersic se recuperează într-un ritm promițător, fiind capabil să vorbească, să se alimenteze și să bea lichide singur. Cu toate acestea, ministrul a subliniat că, dată fiind vârsta înaintată a actorului și condițiile medicale preexistente, pericolul nu a trecut încă, iar monitorizarea atentă rămâne esențială pentru asigurarea unei recuperări complete.

Maestrul Piersic se distinge prin optimismul său și abordarea pozitivă, aspecte care pot juca un rol semnificativ în procesul de recuperare. Cu toate că situația este delicată, atitudinea cooperantă a actorului oferă o sursă de speranță și inspirație pentru fanii și susținătorii săi din întreaga țară. Solidaritatea și sprijinul acordat lui Florin Piersic și familiei sale sunt elemente cheie în această perioadă dificilă.

Evoluția pozitivă a stării de sănătate a lui Florin Piersic reprezintă o veste îmbucurătoare pentru întreaga comunitate artistică și pentru publicul său fidel. Aceste progrese aduc speranță și optimism într-un moment în care gândurile bune și sprijinul comunității sunt esențiale. În contextul preocupărilor legate de sănătatea sa, mesajele de solidaritate și susținere sunt binevenite și pot contribui la accelerarea procesului de recuperare.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: