Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Caz șocant în Norvegia! Este greu de crezut cu ce animal s-a trezit în casă o familie. Toți au încremenit de frică

Caz șocant în Norvegia! Este greu de crezut cu ce animal s-a trezit în casă o familie. Toți au încremenit de frică

GALERIE FOTO (2)

Caz șocant petercut în urmă cu câteva zile. O femeie a încremenit de frică atunci când a văzut ce animal a intrat în casa ei. Lisa Fjukstad, în vârstă de 38 de ani și mamă a doi copii, a trăit clipe tragice după ce un șarpe gigantic le-a intrat în casă.

Cum a ajuns șarpele în casa familiei

Săptămâna trecută, Lisa Fjukstad stătea și se relaxa pe canapeaua de acasă din Brevik, în municipiul Porsgrunn. Gemenii ei, Terje și Mie Fjukstad-Berg, în vârstă de nouă ani, tocmai se întorseseră de la școală. După o oră de la venirea lor, Lisa a auzit un țipăt al unuia dintre egmeni, lucru care a speriat-o serios. „Mamă, există un șarpe pe hol! Nu glumesc! Și este mare!”.

Femeia s-a năpustit spre hol, unde în colțul culoarului zăcea un șarpe imens, de aproximativ un metru, de culoare neagră. Ușa de la intrare era lanrg deschisă. „Am fost șocată și complet terifiată. Pe cine suni când ai o asemenea urgență? Am crezut că trebuie să îl gonesc.„, a declarat femeia. Imediat, Lisa și-a sunat soțul. În tot acest timp, fiul ei a venit cu un pistol de jucărie cu glonțe de cauciuc încercând să țintească șarpele.

Femeia a povestit că în momentul în care a încercat să se apropie pentru a-l goni, șarpele a început să sâsâie spre ea. Acest lucru a speriat-o teribil. Imediat după șapele a început să înconjoare un suport de pantofi de pe hol. „S-a înfășurat în jurul unei plante pe care o am acolo. Stătea șuierând în timp ce mă privea. A fost suprarealist, a șuierat de trei ori.„, a mai povestit Lisa.

Rezolvarea problemei a fost un spray de păianjeni. Femeia s-a chinuit timp de 45 de minute pentru a scăpa de animalul din casă. Ea a continuat să dea cu spray spre șarpe pentru a-l face să părăsească casa, iar acest lucru a funcționat.