Redactia.ro
Home » CLICK » Ce a apărut pe contul de Instagram al Anamariei Prodan? Fanii sunt uluiți

Ce a apărut pe contul de Instagram al Anamariei Prodan? Fanii sunt uluiți

Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV

Ieri, toată presa a vuit în legătură cu demisia impresarei de la cârma emisiunii „Gospodar fără pereche”. Ei bine, astăzi, pe contul de Instagram al Anamariei Prodan a apărut un mesaj care i-a luat prin surprindere pe fanii vedetei.

Ce era postat pe contul de Instagram al Anamariei Prodan

Deși mai toți se-ntreabă de ce a părăsit impresara emisiunea care-i aduce atât de multă satisfacție, Anamaria Prodan a avut ieri alte griji. Pe contul ei de Instagram a apărut o fotografie „de copertă” cu aceasta și cu… doctorul ei.

Vizavi de acesta, Anamaria Prodan și-a declarat, fără perdea, dragostea. „Îmi iubesc doctorul”, a fost mesajul inedit care a însoțit imaginea în care apare sexy impresara și medicul Dr. Yazan Aq. Acesta din urmă este stomatolog și are grijă ca zâmbetul artistei să fie fără cusur de fiecare dată.

 

View this post on Instagram

 

Love my doctor @dryazaqqq @creatingsmilebydr.yazan #bestsmileever

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on

Anamaria Prodan a renunțat la „Gospodar fără pereche”

Ieri, invitată în emisiunea lui Cătălin Mărușță, Anamaria Prodan și-a anunțat demisia. Ea a precizat că se apropie perioada transferurilor, motiv pentru care nu mai are timp de filmări. Ea a renunțat la emisiune, dar a menționat că următoarea gazdă a emisiunii va fi la fel de carismatică.

„Nu mai am cum. Intru în perioada de trasferuri la fotbal și trebuie să muncesc. Înseamnă să rup legătura cu familia, n-o să mai pot să-i văd deloc. (…) Vine cineva după mine, da, la fel de puternic, care o să-i însoare pe toți. Tot din lumea noastră vine și va fi ok”, a spus Anamaria Prodan în direct la Pro Tv.

„Și le mulțumesc tare mult, pentru că știi că în general nimeni nu te lasă să pleci așa din proiect, dar d-aia îi iubesc atât de mult eu și d-aia am relația asta specială cu PRO-ul, că m-au înețeles așa până la ultima rugăminte”, le-a transmis impresara producatorilor.

Anamaria Prodan, zvonuri de infidelitate

În ultimele luni, căsnicia Anamariei Prodan cu Reghe s-a aflat sub lupa cârcotașilor. Mulți au speculat pe baza relației apropiate dintre impresara și Dan Alexa și au prevăzut un divorț iminent. Totuși, Anamaria a ținut să precizeze că toate speculațiile sunt în van, iar relația ei este mai mult decât fericită.

„Voi credeţi că dacă eu cu Reghe n-am mai fi un cuplu şi am trăi separat, ne-ar fi frică să ne despărţim? Ne-ar fi frică să împărțim averea? Păi, de ce să mă ascund? Împărțim jumate, jumate și sănătate, trăim fericiți și cum vrem. Sunt mult prea fericită, am muncit mult în viața asta și niciodată n-o să mă fac de râs. Dacă eu vreau să fac ceva, o să anunț în gura mare: „Sunt Anamaria Prodan, nu mai sunt cu Reghecampf și sunt cu cutare!”. Asta sunt eu!”, a încheiat Anamaria Prodan.

Citește și: Anamaria Prodan și-a dat demisia de la Pro TV

Loading...