Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce a descoperit o femeie în duș i-a dat stomacul peste cap. Greșeala pe care o poți face și tu

Ce a descoperit o femeie în duș i-a dat stomacul peste cap. Greșeala pe care o poți face și tu

O mamă a chemat în numai 1 an și jumătate, trei instalatori să vadă ce blochează sita din duș, dar nici unul nu a găsit problema.

O femeie a făcut cea mai dezgustătoare descoperire după ce a curățat sita dușului. Mama care nu putut să desfunde scurgerea din baie timp de 1 an și jumătate, în sfârșit a reușit să înlăture blocajul, dar ceea ce a descoperit a fost dezgustător.

Femeia de origine australiană a postat pe Facebook într-un grup „Mame care fac curătenie” ceea ce a descoperit în scurgerea dușului, lucru ce a șocat mii de oameni, raportează News.com.au.
Mama povestește: „Am chemat 3 instalatori să vadă ce blochează sita din duș , dar toți au zis că nu există nimic acolo.”

Văzând că ei nu au fost în stare să descopere problema, a încercat de una singură să rezolve situația împovărătoare.

Ea a scos din sită o imensă cantitate de păr încâlcit

Pentru curățarea scurgerii blocate femeia a folosit o perie de spălat sticle.

Alături de postare a lăsat și o imagine cu ce a găsit în sită, un ghem revoltător de păr încâlcit.

Din momentul postării imaginea a strâns mai mult de 1500 de comentarii de la urmăritorii dezgustați.

Un grup de mame a scris în comentarii despre descoperirea grosolană, spunând că e prea mult pentru stomacul lor, dar altele au găsit-o mulțumitoare.

Înfundarea scurgerilor cu ghemuri de păr este cea mai întâlnită problemă, spun instalatorii. Iată și câteva sfaturi practice pentru desfundarea ei. Luați o ceașcă de bicarbonat de sodiu și una de oțet și turnați amestecul în sită. Lăsați 5 minute și apoi turnați apă caldă. Repetați această metodă oridecâte ori este nevoie.

Loading...