Redactia.ro
Home » CLICK » Ce a găsit mama Cristinei Țopescu în casa închiriată a jurnalistei

Ce a găsit mama Cristinei Țopescu în casa închiriată a jurnalistei

mama cristinei topescu

Joi, 16 noiembrie, Cristina Țopescu a fost condusă pe ultimul drum de către familie și cei apropiați. Imediat după depunerea cenușei la cavoul din Cimitirul Bellu, mama jurnalistei a mers la casa închiriată în care fiica sa a fost găsită fără suflare. Ce a găsit acolo mama Cristinei Țopescu?

Mama Cristinei Țopescu a mers la casa închiriată a fiicei sale

După înmormântare, Rodica Țopescu s-a prezentat la imobilul din Otopeni, acolo unde fiica sa a trăit în ultimii ani. Acolo, femeia a mers însoțită de proprietarul imobilului, după cum era firesc.

Potrivit unor surse, mama Cristinei Țopescu a fost cea care și-a dorit să recupereze toate bunurile fiicei sale, motiv pentru care a mers să le strângă. Însă, cum imobilul încă face parte din investigație, Rodica Țopescu nu s-a putut atinge de multe lucruri. Femeia a strâns o parte din bunurile Cristinei Țopescu, însă urmează să ridice totul odată ce ancheta la casa jurnalistei se va încheia.

După cum era de așteptat, vizita în locuința respectivă a răscolit-o pe Rodica Țopescu. Femeia a revăzut lucrurile care i-au aparținut fiicei sale, iar lacrimile au fost de necontenit.

Cristina Țopescu a fost incinerată

Amintim că jurnalista a fost incinerată joi, la Crematoriul Vitan-Bârzești. Potrivit surselor noastre, costul total al unei incinerări poate varia în funcție de serviciile care au fost alese de rudele decedatului. Prețul standard este de 917 lei. Transportul decedatului se poate asigura contra cost, la cerere, şi de salariaţii Crematoriului Uman, cu achitarea contravalorii serviciului prestat de 159,78 lei/oră. Urna cu cenușa a Cristinei Țopescu a fost depusă în cavoul familiei de la Cimitirul Bellu.

Citește și Cristina Țopescu a fost blestemată de o persoană apropiată. „Să moară cu câinii ei!”

Loading...