Redactia.ro
Home » Stil de viață » Ce a găsit o femeie într-o haină veche, aruncată la tomberonul cartierului

Ce a găsit o femeie într-o haină veche, aruncată la tomberonul cartierului

Ce a găsit o femeie într-o haină veche, aruncată la tomberonul cartierului

O femeie din Caraș-Severin a crezut că a dat norocul peste ea când a găsit o haină aruncată la gunoi. Nu numai că haina respectivă era într-o stare bună, dar și ascundea un secret de necrezut. Din păcate pentru ea, toată isprava a sfârșit prost, ajungând să riște închisoarea!

Ce a găsit o femeie într-o haină aruncată la tomberonul cartierului

O femeie care trăia pe străzi își făcea „raidul” obișnuit când a găsit la tomberon o haină care părea într-o stare destul de bună. Fără să stea pe gânduri, și-a însușit-o, mai ales că nopțile sunt destul de reci pe străzi. Mare i-a fost surpriza să descopere că-n haină, într-unul dintre buzunare, se afla o mare sumă de bani.

Ea a găsit nu mai puțin de 9.000 de euro într-unul dintre buzunare. Fără să stea prea mult pe gânduri, a luat haina și banii și i-a pus deoparte. Din fericire, n-a cheltuit nici măcar 1 leu din bani, gândindu-se că avea să intre în ei de-abia după ce mai trec câteva luni de la descoperire.

Ce i s-a întâmplat după ce a găsit banii aruncați la tomberon

La puțin timp după această întâmplare, femeia s-a trezit cu oamenii legii pe cap. Aceștia i-au luat urma după ce vecinii au povestit că o cunosc pe femeie care caută în tomberoane, zi de zi. Sinceră, femeia a recunoscut că a găsit suma și chiar a restituit-o până la ultimul leu.

Din păcate, nu a fost suficient. În urma acestei isprave, femeia s-a ales cu dosar penal pentru însușire de bunuri găsite și nepredarea autorităților.

Loading...