Redactia.ro
Home » Monden » Ce avere deține Ziv Tetelman. Soțul Ralucăi Sandu se numără printre cei mai bogați afaceriști din țară

Ce avere deține Ziv Tetelman. Soțul Ralucăi Sandu se numără printre cei mai bogați afaceriști din țară

GALERIE FOTO (6) Ce avere deține Ziv Tetelman.

Ce avere deține Ziv Tetelman. În urmă cu câteva zile, Ziv Tetelman a fost surprins alături de Alexandra Dinu, iar acest lucru a ridicat multe semne de întrebare. Afaceristul este soțul Ralucăi Sandu, având o avere impresionantă. Despre ce sumă este vorba?

Ce avere deține Ziv Tetelman. Soțul Ralucăi Sandu se numără printre cei mai bogați afaceriști din țară

Ce avere deține Ziv Tetelman. Nu mai este un secret că jurata de la Românii au Talent, Alexandra Dinu nu mai formează un cuplu cu Jeffrey Greestein. Cu toate astea, blondina a surprins pe toată lumea după ce a fost fotografiată în compania lui Ziv Tetelman, despre care se știe că formează un cuplu cu Raluca Sandu, împreună cu care are un copil. Alexandra s-a despărțit de fostul iubit, cu care a avut o relație de aproximativ cinci ani, refuzând să facă publică informația, atunci când au apărut zvonurile pe această temă.

Ziv Tetelman este cunoscut ca fiind ginerele lui Mircea Sandu, dar se pare că nu doar fostul fotbalist român se laudă cu averi uriașe, ci și Ziv Tetelman. Cariera i-a adus acestuia o avere imensă. Cu toate că nu se știe suma exactă, dar având în vedere că se numără printre cei mai mari milionari din țară, putem spune că acesta deține o sumă uriașă de bani. Potrivit informațiilor din 2015, afaceristul, de origine israeliană, deține mai multe companii în domeniul construcțiilor și al sistemelor de ventilație, dar și de climatizare, iar acest lucru îi aduce sume frumoase de bani în cont.

Ziv si Raluca Sandu

Ziv Tetelman i-a făcut de râs pe procurorii DIICOT

Soțul Ralucăi Sandu a fost implicat într-un dosar de constituire a unui grup infracțional organizat. Potrivit DIICOT, Ziv Tetelman, Mircea Sandu și Bogdan Petculescu sunt acuzați de un tun de aproximativ 3,9 milioane de lei. „În cauză s-a reţinut faptul că, în perioada 2009 – 2010, cei trei inculpaţi au constituit un grup infracţional organizat care a avut ca scop însuşirea din patrimoniul unei instituţii cu profil sportiv a sumei de 3.895.590 de lei, provenită din încheierea unui contract de execuţie lucrări având ca obiect construcţia unui centru de fotbal pe raza localităţii ilfovene Buftea. (…) În vederea atingerii scopului infracţional, a fost creat un circuit fictiv prin intermediul căruia au fost încheiate succesiv contracte de antrepriză şi subantrepriză între mai multe societăţi comerciale controlate de către membrii grupului, prin intermediul cărora au fost transferate sumele de bani provenite din contractele încheiate cu instituţia cu profil sportiv. O parte din aceste sume a revenit ulterior membrilor grupării infracţionale disimulate sub forma restituire împrumut asociat, dividende”, explicau procurorii DIICOT.

La începutul lunii aprilie, procurorii DIICOT au descoperit că în același dosar, există trei variante diferite ale prejudiciului. Astfel, judecătorii au admis contestațiile formulate de către cei trei. „Constată că în cuprinsul rechizitoriului există o neconcordanță între sumele reținute ca prejudiciu cauzat Federației Române de Fotbal ca efect al supraevaluării lucrărilor realizate la obiectivele Buftea I și Buftea II (f. 13 din rechizitoriu), fiind indicate trei variante de prejudiciu – 3.318.732 lei (potrivit raportului de expertiză extrajudiciară realizat în anul 2014); 3.511.482 lei (potrivit raportului de expertiză extrajudiciară din anul 2017); 2.324.377,76 lei (potrivit raportului de expertiză realizat în cursul urmăririi penale), fără a fi precizată varianta reținută de Parchet. (…)”, au decis judecatorii.