Redactia.ro
Home » Știri » Ce capcană i-a întins Camilla, acum regină consoartă, Prințesei Diana. Care e, de fapt, povestea dintre cele două

Ce capcană i-a întins Camilla, acum regină consoartă, Prințesei Diana. Care e, de fapt, povestea dintre cele două

Camilla, ducesa de Cornwall, a devenit acum regina consoartă a Regelui Charles al III-lea, într-o călătorie remarcabilă spre acceptarea publică, după ce a fost o figură detestată pentru rolul ei perceput în destrămarea căsătoriei sale cu prințesa Diana. Timp de ani de zile, Camilla a fost defăimată ca fiind distrugătoarea căsătoriei care a spulberat povestea de dragoste regală de basm a Marii Britanii. Diana s-a plâns în mod faimos într-un interviu bombă la televiziunea BBC în 1995 că „am fost trei în această căsnicie” – ea, Charles și Camilla, iubita lui de mult timp.

Ce capcană i-a întins Camilla, acum regină consoartă, Prințesei Diana

Prințesa Diana și-ar fi numit-o pe rivala ei amoroasă „rottweiler”. După ce Diana a murit într-un accident de mașină la Paris în 1997, Charles și Camilla au început treptat să apară împreună în public și, în timp, au fost acceptați ca un cuplu. S-au căsătorit în 2005, iar ea, de-a lungul timpului, a câștigat aplauze ca soție loială a viitorului rege.

Cuplul a fost văzut unul lângă altul în timp ce se uitau la florile lăsate de persoanele în doliu pentru tatăl lui Charles, prințul Philip. Popularul serial Netflix „The Crown”, care prezintă viața celei mai faimoase familii britanice, deși cu o doză mare de licență artistică, a reaprins interesul pentru relația lor.

Charles a fost portretizat ca fiind foarte mult la volan, urmărind-o pe Camilla, mai în vârstă, interpretată de scriitoarea, regizoarea și actrița Emerald Fennell, câștigătoare a unui premiu Oscar. În viața reală, Camilla și-a creat propriul rol, participând la ceremonia de decernare a premiului literar Booker și chiar la finala concursului de televiziune de dansuri de societate „Strictly Come Dancing”.

Prințesa Diana: Am fost întotdeauna trei în această căsătorie

„Am fost întotdeauna trei în această căsătorie, deci a fost cam aglomerată”, mărturisea Diana în 1995, referindu-se la relația extraconjugală pe care Charles a avut-o cu iubita lui din tinerețe, Camilla Parker. Într-unul dintre cele mai importante interviuri pe care le-a acordat, consemnat de un prieten și totodată antrenorul ei de voce, Peter Settelen, Lady Diana a vorbit despre cum a fost tratată de familia regală, dar mai ales de Charles.

Lady Di a povestit că rivalitatea sa cu Camilla a început înainte de nuntă. „Când am ajuns la Clarance House am găsit o scrisoare pe patul meu de la Camilla, lăsată cu două zile înainte, în care îmi spunea: <<O veste minunată despre logodnă. Hai să luăm masa când Prințul de Wales va fi plecat în Australia și Noua Zeelandă.

Care e, de fapt, povestea dintre Prințesa Diana și Camilla

S-a dovedit, de fapt, că totul era o capcană, iar Diana s-a convins la fața locului. Cele două rivale au luat masa împreună, în absența lui Charles, un moment pe care Diana l-a descris „foarte înșelător”. Ea a povestit cum Camilla o studia cu o atenție interesată și a încercat să o descoasă în fel și chip, dându-i, printre cuvinte, de înțeles că va trebui să lupte pentru inima lui Charles. „Eram prea tânără ca să înțeleg toate mesajele care îmi apăreau în față”, a conchis Diana.

Cea mai neagră zi din viața Prințesei Diana

„Cea mai neagră zi din viața mea a fost când am realizat că Charles s-a întors la Camilla. Unul dintre cele mai curajoase momente din cei zece ani de căsnicie a fost când m-am dus la petrecerea aia îngrozitoare, la a 40-a aniversare a surorii Camillei. Nimeni nu se aștepta să mă duc, dar o voce îmi spunea: <<Du-te, ce naiba!>>. Așa că m-am bucurat de ceva îngrozitor. Am decis că n-o s-o mai îmbrățișez și s-o pup pe Camilla. Doar să-i strâng mâna. Acesta a fost marele meu pas înainte. Și m-am simțit teribil de curajoasă și puternică, îi arătam că Diana vine să-și ia revanșa”, a povestit ea.

În timpul petrecerii, Diana a luat-o pe Camilla deoparte, cerându-i să schimbe câteva cuvinte între patru ochi. „I-am spus: <<Camilla, ştiu exact ceea ce se întâmplă între voi>>. Mi-a răspuns: <<Nu ştiu la ce te referi>>. I-am zis că ştiu ce este între ea şi Charles. Atunci, ea mi-a zis ceva interesant: <<Ai tot ceea ce-ţi doreşti. Toţi bărbaţii din lumea asta sunt îndrăgostiţi de tine. Ai doi copii frumoşi. Ce vrei mai mult?>>. I-am răspuns: <<Îmi vreau soţul>>”, a povestit Lady Di.

Momentul în care Prințesa Diana a confruntat-o pe Camilla

Potrivit lui Morton, Diana a confruntat-o pe Camilla la o petrecere de aniversare, spunându-i: „Știu ce se întâmplă între tine și Charles și vreau să știi asta”. Camilla i-a răspuns cu: „Ai tot ce ți-ai dorit vreodată. Ai făcut ca toți bărbații din lume să se îndrăgostească de tine și ai doi copii minunați, ce mai vrei?”, iar Diana a spus ASTA în schimb: „Îmi vreau soțul meu.” Boom.

Apoi, Diana a încheiat conversația cerându-i scuze Camillei pentru că i-a stat în cale, spunând: „Trebuie să fie un iad pentru amândouă, dar știu ce se întâmplă. Nu mă tratați ca pe o idioată”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: