Redactia.ro
Home » Monden » Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu după bătaia din parcare

Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu după bătaia din parcare

GALERIE FOTO (4)

Încă de când s-au cuplat, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au avut o relație tumultuoasă. După multe despărțiri și tot atâtea împăcări, cei doi au ajuns în fața altarului. Însă, nici acest pas nu i-a făcut să aibă liniște. Iar bătaia din parcare a fost picătura care a umplut paharul vedetei TV.

Ce decizie a luat Bianca Drăgușanu după scena din parcare

Acum câteva săptămâni, cei doi au fost autorii unor scene teribile de violență, în parcarea unui restaurant de pe malul lacului Herăstrău. Și deși jurnaliștii Cancan au capturat momentul exact, cei doi au negat că ar fi avut vreun conflict. Bianca și-a apărat atunci soțul și a spus că nu a fost agresată.

Acum, la o lună distanță, relația lor pare să se fi schimbat considerabil. Cei doi au fost văzuți recent de paparazzi Cancan luând masa la un restaurant cu specific pescăresc tot din Capitală. Bianca Drăgușanu și soțul ei au ieșit cu zâmbetul pe buze și mai apropiați ca oricând.

Ba mai mult, Bodi părea mai galant și mai atent ca oricând cu soția sa. A ținut-o de mână, a condus-o la mașină și i-a deschis chiar și portiera. Pesemne, relația dintre ei este pe un făgaș mult mai bun acum.

Există, însă, și voci care susțin că imediat după acel scandal mediatic, Bianca Drăgușanu l-a băgat pe Alex Bodi la un program de „reabilitare”. Ea i-ar fi dat un ultimatum să schimbe tot ce era în neregulă, iar acesta din urmă s-a conformat.

Loading...