Redactia.ro
Home » Monden » Ce greutate are Andra Măruță? Artista s-a simțit jenată în comparație cu Andreea Bălan

Ce greutate are Andra Măruță? Artista s-a simțit jenată în comparație cu Andreea Bălan

GALERIE FOTO (5)Ce greutate are Andra Măruță Artista s-a simțit jenată în comparație cu Andreea Bălan

Andra Măruță a vorbit despre greutatea ei! Artista s-a simțit foarte jenată în comparație cu Andreea Bălan și Amna și a recunoscut că are mici probleme cu îngrășatul.

Ce greutate are Andra Măruță! Artista s-a simțit jenată în comparație cu Andreea Bălan

Andra este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Vocea ei este ușor de recunoscut, fiind una dintre cele mai bune din industria muzicală. Are o carieră de succes și o familie unită și frumoasă, însă cu toate acestea se simte uneori jenată de greutatea pe care o are.

Pandemia i-a dat mult programul peste cap, iar statul acasă alături de copiii ei au făcut pe Andra să acumuleze câteva kilograme în plus, de care acum vrea să scape. Iată ce greutate are Andra Măruță!

De curând, Andra a vorbit despre kilogramele ei într-o notă amuzantă în prezența Andreei Bălan și a Amnei. Cântăreața s-a simțit jenată, însă, în același timp, aceasta nu s-a ferit să recunoască faptul că are mici probleme cu greutatea. Într-o postare de pe Instagram, în timp ce lua masa cu Amna și Andreea Bălan, soția lui Cătălin Măruță a deschis subiectul kilogramelor, făcând un așa zis pamflet cu cele două cântărețe. Mai precis, Andra le îndemna pe Andreea și Amna să mânânce cât mai mult, pentru a o egala în greutate. Artistele s-au supus, firește, în glumă, mâncând rapid din tot ce aveau pe masă.

”Andra: Măi, am venit să văd că mâncați și voi, că puneți mai mult în farfurie, că trebuie să puneți mai mult pe voi.

Andreea Bălan: Da!

Andra: Cinci kilograme, da?

Andreea Bălan: DA!

Andra: Nu de alta, dar să egalăm un pic balanța”.

Andra s-a conformat dorinței lui Cătălin Măruță

De mai bine de un an, de când toata lumea este în pandemie, viețile artiștilor au avut cel mai mult de suferit din cauza faptului că aceștia nu pot profesa în continuare. Astfel că, dacă tot a petrecut mai mult timp acasă, Andra s-a bucurat de familia pe care o are cu prezentatorul de la Pro TV, Cătălin Măruță, și a făcut o mulțime de activități cu cei doi copii ai lor.

Una dintre aceste activități este gătitul. Și pentru că bucătarul trebuie să guste bucatele sale, Andra a reușit să pună pe ea câteva kilograme în plus. Fanii au taxat-o imediat, mai ales că unii dintre ei s-au gândit chiar și la o posibilă sarcină. Cârcotașii au criticat-o o perioadă bună pentru faptul că vedeta nu a mai avut grijă la silueta sa.

”El zice 5, eu zic 10. O să se întâmple și asta, nu mă stresez. Să înceapă cântările, o să revin la programul meu normal și atunci cu siguranță vor reveni și kilogramele de demult! Chiar îmi doresc să nu mai zică lumea că sunt gravidă, fără ca eu să fiu. Dacă vreodată se va întâmpla, atunci e binevenit. Acum nu pot să spun că am în plan acest lucru, întrucât am și fată, și băiat, deci am tot ce am visat. Nu ne-am propus să mărim familia și nu avem de gând acum să se întâmple acest lucru. E greu, cumva, să stau mereu să explic că nu sunt însărcinată. Îi împlinesc dorința soțulu meu și m-am apucat de slăbit. Am început invers, cu sportul, nu cu dieta. Vreau să dau 5 kg jos”, a declarat Andra în cadrul emisiunii „La Măruță”.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@redactia.ro
Etichete: