Redactia.ro
Home » Sport » Ce întorsătură a luat viața de familie a lui Bănel Nicoliță?!

Ce întorsătură a luat viața de familie a lui Bănel Nicoliță?!

GALERIE FOTO (2) Ce întorsătură a luat viața de familie a lui Bănel Nicoliță?!

După ce în primăvara anului trecut lumea fotbalului românesc, dar și fanii lui Bănel Nicoliță au luat foc pentru că se zvonea că acesta este în prag de divorț, se pare că acum fostul jucător vrea să demonstreze tuturor ce viață de familie fericită are.

Bănel Nicoliță, în vârstă de 34 de ani, este un soț și un tată de nota zece. Nicidecum un petrecăreț fără limite, așa cum era descris la un moment dat.

Anul trecut, circulau zvonuri potrivit cărora fostul mijlocaş de la FCSB ar fi fost ameninţat de soţia sa cu despărţirea. Motivul era acela că femeia era deranjată de faptul că Bănel Nicoliță o ţinea numai în petrceri.

Zvonurile nu s-au confirmat, ba din contră, familia lui Bănel pare mai fericită ca oricând. Deseori Bănel Nicoliță a fost surprins alături de familie luând cina în oraș.

Bănel și soția sa Cristina au împreună două fete, pe Amalia și pe Natalia. Fostul jucător nu ratează nicio ocazie pentru a-și răsfăța cele două fiice și pe soția lui. Acesta a declarat la vremea respectivă că zvonurile care circulă în presa de scandal nu sunt nici pe departe adevărate. Fostul mijlocaș își iubește foarte mult soția și nici nu se gîndește la așa ceva.

Citește și: 12 copii din Neamț au ajuns la spital fiind suspectați de toxiinfectie alimentară

Loading...