Redactia.ro
Home » Știri » Ce mai face fetița Lianei Stanciu și-a lui Miță de la Bere Gratis? Micuța a avut cancer la 1 an

Ce mai face fetița Lianei Stanciu și-a lui Miță de la Bere Gratis? Micuța a avut cancer la 1 an

GALERIE FOTO (3)

În urma cu mai bine de 13 ani, fiica Lianei Staciu și a lui Mita de la Bere Gratis, Teodora, începea lupta cu cancerul. În 2007, prezentatoarea matinalului de la Magic FM se lupta cu sistemul de sănătate și încercă să strângă bani pentru a-și putea salva fiica. Astăzi, Teodora are 14 ani și o viață foarte frumoasa înainte.

Tratamentele de la Viena de acum 13 ani au fost cele care i-au dat Teodorei dreptul la o viață normal. Lupta cu cancerul a fost una destul de costisitoare pentru părinții fetei, nu doar din punct de vedere financiar, ci și emoțional. La vremea respectiva, Liana Stanciu și Mita începeau să strângă bani pentru a-și salva fiica din ghearele cumplitei boli. „Încearcă să fie tare, e puternica, dar numai Dumnezeu știe ce o fi în sufletul ei. “Amândoi sunt șocați, dar se lupta, se lupta în primul rand cu ei. Daca Teodora i-ar vedea distruși, nu s-ar bucura deloc. Ea vrea să-și vadă părinții veseli, așa cum dorește orice copil. Îmi spunea Liana că nu a plâns niciodată în fata ei”, declara în 2007 Mihaela Rădulescu, vedeta cu ajutorul căreia s-au strâns bani din donații.

Astăzi, fiica Lianei se bucura de o viață frumoasa, alaturi de părinții ei și prieteni, iar trăsăturile frumoasei mame par să se contureze pe zi ce trece.

Va alege o cariera in muzică

Într-un recent interviu pentru revista OK!, Liana Stanciu mărturisea că fiica ei are toate șansele să activeze în domeniul musical, având în vedere în ce mediu a crescut și s-a format. „Teodora are telefonul plin de aplicaţîi care o învaţă arta actorului, să facă lip singing, să cânte, are chiar o aplicaţie care o îi modifică vocea dacă la un moment dat falsează. Pentru mine e foarte clar că nu vă fi vreun cercetător ştiinţific sau, ştiu eu, geolog, pentru că n-are de unde! La noi în casă se vorbeşte despre muzică, se ascultă şi se cumpără muzică, se discută despre cum poţi obţine un sunet, un ton. Iar ea, auzind astea tot timpul, le înmagazinează şi asta vrea să facă. Deja recunoaşte timbrul, are artişti pe care îi urmăreşte şi e la vârsta la care îşi modelează personalitatea. Sunt câţiva parametri pe care îi consider importanţi: educaţia, gaşcă de la şcoală, respectul pentru profesori”.

Loading...