Redactia.ro
Home » Monden » Ce mănâncă Gina Pistol într-o zi pentru a slăbi după naștere

Ce mănâncă Gina Pistol într-o zi pentru a slăbi după naștere

GALERIE FOTO (2)

Gina Pistol a slăbit vizibil după nașterea fetiței ei, Josephine. Multe mame s-au întrebat cum a reușit să ajungă la o siluetă frumoasă, așa că prezentatoarea le-a arătat dieta pe care o urmează.

Ce mănâncă Gina Pistol într-o zi pentru a slăbi după naștere

Gina Pistol le-a dezvăluit fanilor ce alimente consumă într-o zi pentru a ajunge la o formă de invidiat după naștere. De altfel, este de remarcat faptul că prezentatoarea a slăbit considerabil după venirea fetiței ei pe lume. Vedeta și-a postat pe Instagram dieta pe care o urmează.

Așadar, vedem că Gina Pistol urmează un regim alimentar bazat pe: mic dejun: salată orientală , gustarea I: ceai verde cu lămâie, prânz: chifteluțe de hrișcă cu sos tzatiki, gustarea a II-a: caise deshidratate, iar la cină: ficăței de pui, piure de legume și salată de varză. Toate acestea, evident, în cantități mici.

Foto: Instagram Gina Pistol

Cât a slăbit Gina Pistol după naștere

Gina Pistol a născut în luna martie, iar la cinci săptămâni după acest episod important din viața ei, iubita lui Smiley a reușit să ajungă de la aproape 80 de kilograme, la 65. Având în vedere că suntem în luna iulie, cu siguranță Gina Pistol a slăbit mai mult de 65 de kilograme.

„Nu cred că am slăbit foarte mult. Ajunsesem, dar rămâne între noi, la aproape 80 de kg. Iar acum, după 5 săptămâni și câteva zile, am 65 de kg. Dar, la fel, rămâne între noi. Nu am timp acum și nici nu cred că am voie să fac mișcare. Dar când o să mă mai eliberez o să-mi organizez mai bine timpul și o să mă apuc de mișcare”, a spus blondina.

Gina Pistol, in costum de baie la doar doua luni dupa nastere. Arata  senzational | Copilul.ro

Acum, Gina Pistol se bucură de rolul de mămică din plin, dar recunoaște că pe perioada sarcinii a avut parte de dificultăți. ”Pentru mine, primele două săptămâni au fost foarte grele. Nu vreau să par mama perfectă pe Instagram, nu am de gând să fac asta și nici nu o voi face niciodată. Nu-mi dădeam seama ce mi se întâmplă. Tot ce citisem în cele nouă luni de sarcină, tot ce mi s-a spus la spital de către moașă, de către asistente… Am pășit în casă și am uitat tot… (…) Pentru mine a fost greu. Te uiți în oglindă și nu te regăsești deloc. Este dureros când plânge și nu știi ce să faci ca să îi alini suferința și să nu mai plângă așa. Toate lucrurile astea adunate m-au epuizat fizic și psihic”, a povestit vedeta.

Gina Pistol și Smiley topesc internetul cu iubirea lor: "Micuța ne-a ales  când am fost pregătiți" | Click mobile

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: