Redactia.ro
Home » Știri » Ce postase Stephan Pelgar cu câteva zile înainte să fie găsit mort în locuința sa. Designerul suferea de depresie

Ce postase Stephan Pelgar cu câteva zile înainte să fie găsit mort în locuința sa. Designerul suferea de depresie

stephan pelgar

Vestea morții lui Stephan Pelgar a căzut ca un trăsnet peste toți cei care îl știau! Chiar dacă designerul se lupta cu depresia, nimeni nu se aștepta ca renumitul designer să recurgă la așa gest necugetat. Culmea, cu doar câteva zile în urmă, designerul postase un mesaj sugestiv pentru starea sa sufletească.

Ce postase Stephan Pelgar cu câteva zile înainte să fie găsit mort

Stephan Pelgar a fost găsit spânzurat în atelierul său, lăsându-i pe toți cei apropiați muți de durere. Designerul suferea, se pare, de depresie și nu mai reușea să iasă din gândurile negre pe care și le crease.

Întâmplător sau nu, cu doar două zile înainte să fie găsit fără suflare în reședința sa, Stephan Pelgăr postase pe contul său de Facebook câteva fotografii comemorative cu tatăl său, pentru a-i marca ceea ce trebuia să fie ziua lui de naștere. „La mulți ani, tata! Ne lipsești. Mie îmi lipsești enorm”, a fost mesajul postat de designer pe 6 iunie.

Designerul s-a spânzurat

Din primele informații, Stephan Pelger s-a spânzurat. Din păcate pentru el, acesta a fost descoperit prea târziu, iar medicii nu l-au mai putut salva.

„La data de 8 iunie 2023, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 8 au fost sesizați, prin 112, cu privire la faptul că într-o locuință, din Sectorul 2, se află o persoană decedată. La fața locului s-au deplasat polițiștii, precum și un echipaj medical care a constat decesul persoanei.

În vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri. Trupul neînsuflețit urmează a fi transportat la INML în vederea efectuării necropsiei”, se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Amintim că la începutul acestui an, Stephan Pelger se internase de bunăvoie într-o clinică de dezintoxicare. El suferea de insomnie cronică și lua 40 de pastile într-o singură zi.

De-a lungul anilor, aceasta afecțiune l-a făcut să se interneze de mai multe ori în clinici de psihiatrie, după cum chiar el recunoștea: „Sufăr de depresie de la 10 ani. Prima dată am fost într-un centru de psihiatrie la 10 ani, la noi în România. Apoi la 21 de ani La Viena, apoi la 34 de ani la München și acum, aici, lângă București. Depresia e o boală despre care noi nu vorbim. (…) Nimic nu și-a făcut efectul, medicina era foarte învechită. Remedierea ține toată viața, dar am pierdut controlul”.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: