Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce se întâmplă dacă porți o bacnotă împăturită în portofel

Ce se întâmplă dacă porți o bacnotă împăturită în portofel

Sunt persoane care cred în superstiții și sunt dispuse să încerce toate trucurile posibile pentru prosperitate, sănătate ori, pur și simplu, noroc. Există, însă, și persoane care nu cred deloc în așa ceva. Ei bine, „trucul” acesta este fix pentru cei din a doua categorie. Ce se întâmplă dacă porți o bacnotă împăturită în portofel?

Bacnota împăturită în portofel = prosperitate

Strategia se numește „piramida” – bacnotă și este un truc pe care toți oamenii înstăriți de pe glob o aplică. Ce presupune ea? Să porți în portofel o bacnotă, indiferent de valoarea ei, împăturită în așa fel încât să se semene cu o piramidă. Deși pare o simplă superstiție, cei care poartă bacnota triunghi în portofel spun că au simțit că prosperă de când au prins acest obicei.

Altă metodă de a atrage norocul

Colectați bani, de diverse valori, în pungi începând cu dimineața zilei de joi. Asta pentru că ziua de joi este ziua patronată de planeta Jupiter, care ne sporește șansa să nu risipim banii. Să adunăm bani în acest mod timp de 14, 21 sau 28 de zile, cifre care reprezintă multiplii lui 7, un număr foarte norocos. În tot acest timp, trebuie să purtați cu voi punguța cu aceste economii. Veți observa că proverbul „Ban la ban trage!” se adeverește.

Adunați bani mărunți

Aduce noroc dacă aduni bănuţi-monede într-un borcan, pe care să-l păstrezi în bucătărie, lângă o pâine întreagă înfășurată într-un ștergar alb, timp de trei săptămâni. Economiile acestea vor atrage multe câștiguri suplimentare. Dacă găseşti pe drum un bănuţ, poţi să-l ridici numai dacă moneda are cifra în sus (valoarea banului); în acest caz, banul îţi aduce noroc. Dacă eşti tentat să ridici banul de jos, iar acesta are stema în sus, moneda aceasta îţi va aduce ghinion şi pierderi financiare. Nu este exclus, ca banul respectiv să fie aşezat astfel, în mod intenţionat, de cineva care vrea să scape de un ghinion financiar.

Citește și A cumpărat un sac de cartofi și a avut parte de surpriza vieții lui

Loading...