Redactia.ro
Home » Stil de viață » Inedit » Ce vietate au găsit medicii în ochiul unei bătrâne din Iași

Ce vietate au găsit medicii în ochiul unei bătrâne din Iași

GALERIE FOTO (2) Ce vietate au găsit medicii în ochiul unei bătrâne din Iași

Ce vietate au găsit medicii în ochiul unei bătrâne din Iași. Totul pare incredibil, iar medicii au fost șocați.

O bătrână de 84 de ani din Iași a ajuns de urgență la spital. Fiica bătrânei a părăsit-o în urmă cu 12 ani. De atunci, femeia imobilzată la pat a rămas singură. O vecină care îi ridica pensia lună de lună mai avea grijă de ea. Însă, a lăsat-o neîngrijită săptămâni întregi. Când a ajuns la spital, medicii s-au îngrozit. Zeci de viermi mișunau în ochiul acesteia, devorându-i deja și o bună bucată din arcadă.

„Bunica de 84 de ani a venit în ziua de Sfânta Parascheva, după-amiază, prin UPU, adusă cu salvarea, în stare de semi-conştienţă. Nu era în comă, dar nu era conştientă. De altfel, timp de zece zile-două săptămâni nu am putut comunica cu ea, nu răspundea la niciun fel de stimuli, nu ştia cum o cheamă, nu ştia unde este”, a spus Camelia Bogdănici, şefa Clinicii de Oftalmologie din Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, potrivit antena1.ro.

Ce vietate au găsit medicii în ochiul unei bătrâne din Iași

Prof. dr. Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași a declarat că în 35 de ani de carieră nu a văzut niciodată așa ceva. Mai mult, medicii și rezidenții au rămas impresionați de cazul bătrânei și au pus mână de la mână pentru a-i cumpăra bătrnei haine.

”Când a ajuns la spital, pacienta era în stare de inconștiență. Inițial am crezut că viermii sunt prezenți și în craniu. În urma unui exament CT s-a constatat că afecțiunea era doar la nivelul ochiului. Pe perioada investigaţiilor medicale, a fost spitalizată singură într-un salon, fiindcă nu depistasem ce anume îi provocase starea în care se afla. Iniţial, am crezut că viermii sunt prezenţi şi în craniu. În urma unui examen CT, s-a constatat că afecţiunea era doar la nivelul ochiului”, a declarat prof. dr. Camelia Bogdănici, şefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iaşi, într-o declaraţie citată de sursa anterioară.

Loading...