Redactia.ro
Home » Monden » Cel mai bogat român și-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro în București. Cum arată celebra locuință a lui Daniel Dines

Cel mai bogat român și-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro în București. Cum arată celebra locuință a lui Daniel Dines

GALERIE FOTO (5) Cel mai bogat român și-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro în București.

Cel mai bogat român și-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro în București. Daniel Dines, unul dintre fondatorii companiei UiPath, a revenit în România după ce și-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro. Imobilul este situat în zona Dorobanți din București.

Cel mai bogat român și-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro în București. Cum arată celebra locuință a lui Daniel Dines

Cel mai bogat român și-a cumpărat o vilă de 3,5 milioane de euro în București. Daniel Dines, IT-stul român care l-a detronat pe Ion Țiriac din clasamentul celor mai bogați români s-a reîntors în România. Afaceristul și-a achiziționat un imobil extraordinar,în valoare de 3,5 milioane de euro. Cofondatorul companiei UiPath, și-a cumpărat casă în zona Dorobanți, din Capitală.

Potrivit imaginilor surprise de Evz.ro, celebrul afacerist este păzit în permanență de gărzi de corp, care au grijă ca acesta să fie protejat de orice pericol. Compania UiPath activează în mai multe țări din întreaga lume, existând și o reprezentanță în București. Deși este cel mai bogat român, Daniel nu a uitat de unde a plecat, iar din 2018 a devenit președintele consiliului de administrație al unei organizații care ajută copiii care trăiesc în medii nefavorabile.

Daniel Dines s-a născut în Onești, Bacău, iar în prezent este un antreprenor de succes. Compania UiPath a fost formată în București de Daniela Dines și Marius Tîrcă, specializându-se în cea mai vogă tehnologie la nivel global, și anume, dezvoltarea de roboți software care automatizează procesele de lucru din companii.” Eu sunt din Oneşti. Am terminat Facultatea de Matematică-Informatică în 1997. Ca fire, sunt destul de leneş, dar aveam un pic de talent la matematică şi am intrat uşor la facultate, la secţia de Informatică.Într-o zi, un coleg mi-a zis că se angajase ca programator şi lua 300 de dolari pe lună. Eu cred că trăiam cu 30 de dolari pe lună atunci. Aşa că m-am apucat să învăţ, am petrecut toată vara studiind un limbaj de programare după ce am făcut rost de o carte. După câteva luni m-am angajat la o firmă care nu avea destule calculatoare. Aşa că lucram noaptea, de la 8 seara, pe un calculator de la ei. A fost plăcerea vieţii mele„, spunea afaceristul intr-un interviu.

Cine este soția lui Daniel Dines

Alexandra Dines este femeia care îi este parteneră de viață celebrului afacerist. Aceasta este președintele boardului UiPath Foundation. „Dintotdeauna motivaţia mea a fost aceea de a participa activ la bunăstarea şi creşterea societăţii româneşti. Am avut intenţia de a construi şcoli şi spitale, de a creşte nivelul educaţional din România. Orice organizaţie care vrea să ajute este curajoasă deoarece operează într-un sistem legal care se autosabotează”, a declarat, într-un raport, Alexandra Dines, preşedintele boardului UiPath Foundation.

Alexandra Dines

Alexandra este licențiată în design și arte aplicate la Universitatea Tibiscus din Timișoara, iar de 11 ani, face activitatea de freelancing în domeniul graphic design. Totodată, soția lui Daniel Dines a lucrat în graphic design pentru companiile Deskover, UiPath și Honeywell. Din 2018 a devenit președintele consiliului de administrație al UiPath, organizație care susține copiii din medii vulnerabile.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: