Redactia.ro
Home » TV » Chef Florin Dumitrescu, devastat după ce Sissoko Sidia a murit. Mesajul emoționant al juratului Chef la Cuțite

Chef Florin Dumitrescu, devastat după ce Sissoko Sidia a murit. Mesajul emoționant al juratului Chef la Cuțite

Val de emoții după ce s-a aflat că celebrul chef Sissoko Sidia a murit. După tragica veste, Chef Florin Dumitrescu a transmis unul dintre cele mai emoționante mesaje.

Aflat în Grecia, unde filmează pentru emisiunea „Chefi fără limite”, de la Antena 1, Chef Florin Dumitrescu a fost devastat de vestea că Sissoko Sidia a murit.

Chef Florin Dumitrescu, devastat după ce Sissoko Sidia a murit

Mesajul transmis de Florin Dumitrescu în memoria lui Chef Sissoko este unul extrem de emoționant.

„Cel mai cald om pe care l-am cunoscut de când filmez emisiuni culinare s-a stins azi. Drum lin, dragă Sissoko! O să rămâi în inimile noastre mereu!”, este mesajul pe care Florin Dumitrescu l-a scris pe Facebook. Sissoko Sidia a participat la show-ul culinar MasterChef, de la PRO TV, în 2012, în sezonul 1. Jurați erau chef Dumitrescu, chef Bontea și chef Scărlătescu.
Unul dintre cei mai apreciați concurenți de la MasterChef a rămas în memoria publicului prin modul său foarte sincer în care şi-a exprimat emoţiile în timpul concursului culinar.

Chef Sissoko Sidia a murit

Din primele informații, Chef Sissoko Sidia a murit din cauza infectării cu noul coronavirus. Celebrul concurent Masterchef a fost găsit mort în locuința lui din Sectorul 3.
S-a aflat că acesta era sub supravegherea medicului de familie din cauza infecției cu coronavirus. Ulterior, el a constatat decesul bucătarului.
Celebrul chef Sissoko Sidia a reuşit să-şi împlinească unul dintre cele mai mari vise, aceea de a-şi lua diploma de bucătar.

Cu a ajuns Sissoko Sidia la Masterchef

Sissoko Sidia a devenit celebru odată cu participarea la primul sezon al competiției Masterchef de la Pro TV. Bucătarul a povestit atunco că cea care l-a înscris în concurs era logodnica sa, Rodica.
„A fost o super-experiență la Masterchef! Nu am cum să uit. Mi-e să nu pară un clișeu, dar chiar așa s-a întâmplat, e unică, e fantastică!”, a spus Sissoko la „PoveȘtiri Adevărate” de la Acasă TV.

La vremea respectivă, Rodica era logodnica lui Sissoko Sidia de 7 ani.

„Ea e vinovată de participarea la MasterChef. Ea cu nașa copiilor!”, mai spunea chef Sissoko.

„Am simțit că e locul lui acolo, la MasterChef. Nu prea a fost el de acord la început. Dar l-am convins încet–încet. Nu e genul căruia îi place să se expună. Prietenii lui au aflat că gătește văzându-l la MasterChef”, spunea și logodnica lui Sissoko, Rodica, la aceea vreme.

Etichete: