Redactia.ro
Home » Monden » Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase? Au divorțat imediat după nuntă, iar ea a părăsit țara

Cine a fost prima soție a lui Adrian Năstase? Au divorțat imediat după nuntă, iar ea a părăsit țara

Adrian Năstase

Pe Dana Nastase o cunoaste toata lumea, este actuala sotie a lui Adrian Nastase, controversatul politician cunoscut pentru cazuri precum “Zambaccian” sau “Numaratul oualor”. Ilinca insa a fost prima sotie a acestuia.

 

Madalin Voicu este cel care a “dat din casa” si mai exact din viata amoroasa a lui Adrian Nastase, unul dintre cei mai controversati politicieni din Romania. Potrivit amintirilor oferite de acesta, Adrian Nastase a mai fost casatorit, cu multi ani in urma, cu Ilinca Preoteasa, fiica lui Grigore Preoteasa, fost ministru de externe al Romaniei, mort intr-un accident de avion. Cei doi s-au cunoscut in facultate, mai exact la Universitatea din Bucuresti, unde s-au indragostit pe loc. “Ilinca, pe care toţi băieţii o protejau, s-a îndrăgostit de un tânăr frumos, deştept şi cu mare priză la reprezentantele sexului frumos”, a povestit Madalin Voicu pentru Hotnews. Insa dragostea la prima vedere a durat doar un an de zile, timp in care cei doi au fost casatoriti cu acte in regula. Mi-amintesc că, atunci când l-am cunoscut pe Adrian, când Ilinca ni l-a prezentat, toți l-am privit cu o oarecare suspiciune pentru că ne lua fata. Noi trebuia să știm clar că Ilinca noastră era pe mâini bune, că barbatul de care se îndrăgostise o merita. Adrian s-a dovedit, însă un tip de calitate, ei doi căsătorindu-se apoi. Ilinca s-ar fi căsătorit cu el oricum, indiferent de opinia noastră, dar a făcut pasul acesta bucuroasă că și noi, prietenii din gașcă, îl plăceam pe Adrian, care și-a cîștigat astfel încrederea și prietenia noastră”, a povestit Madalin Voicu, prieten apropiat al Ilincai.

Prima nevasta s-a stabilit in America

Ilinca a trecut peste momentul cu pricina si pesyte dragostea ce i-o purta lui Adrian, ca mai apoi sa se recasatoreasca, in anii ’80,  Bogdan Bartolomeu. Ulterior, acestia au decis sa emigreze in Statele Unite unde locuiesc si in prezent. Acestia detin un studio de design si un magazin de mobila in Washington, orasul de resedinta a celor doi.

Loading...