Redactia.ro
Home » Monden » Cine e românca, iubita unui miliardar, apărută la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

Cine e românca, iubita unui miliardar, apărută la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva

GALERIE FOTO (2)

Antonela Pătruț, cunoscută pentru apariția sa ca ispită în emisiunea „Insula Iubirii”, a fost văzută recent la brațul lui Donald Trump Jr., fiul fostului președinte al Statelor Unite, Donald Trump. Evenimentul a avut loc în Budapesta, unde Antonela a participat alături de partenerul ei, Arpad Paszkany, un om de afaceri și fost finanțator al echipei CFR Cluj.

Întâlnirea de la Budapesta

Antonela Pătruț și Arpad Paszkany au luat parte la o întrunire importantă desfășurată în capitala Ungariei, Budapesta. Evenimentul a fost marcat de prezența lui Donald Trump Jr., care a fost invitat să vorbească despre diverse teme de actualitate, inclusiv legăturile strânse între țări, migrația ilegală și opțiunile de pace în războiul din Ucraina. Invitația pentru această întrunire a venit din partea Camerei Comerțului și Industriei din Budapesta.

Budapest Times a relatat despre vizita lui Donald Trump Jr., menționând că acesta s-a întâlnit cu Prim-ministrul Viktor Orban. Printre cei care au avut ocazia să discute cu fiul fostului președinte american s-a numărat și Arpad Paszkany, însoțit de partenera sa, Antonela Pătruț. Cei doi au fost fotografiați alături de Donald Trump Jr., iar imaginile au fost rapid distribuite pe rețelele de socializare.

O apariție elegantă la Hotelul Hilton

Întâlnirea a avut loc la Hotelul Hilton din Budapesta, unde Antonela Pătruț și Arpad Paszkany au apărut în ținute sobre, potrivite pentru evenimentul de înaltă clasă. Antonela, zâmbitoare și elegantă, s-a fotografiat alături de Donald Trump Jr., în timp ce Arpad Paszkany a fost surprins în plan secund, oferind sprijinul său discret partenerei sale.

Antonela Pătruț a distribuit pe rețelele de socializare mai multe fotografii de la eveniment, subliniind astfel importanța și prestigiul întâlnirii. Imaginile o arată pe tânără radiantă și încrezătoare, în timp ce interacționa cu personalități de renume, consolidându-și astfel imaginea publică.

Povestea de dragoste dintre Antonela Pătruț și Arpad Paszkany

Antonela Pătruț și Arpad Paszkany formează un cuplu de la începutul anului, după ce s-au cunoscut prin intermediul unui prieten comun. Prima lor întâlnire a avut loc pe 14 februarie, într-un cadru romantic, iar de atunci au fost inseparabili. Relația lor a evoluat rapid, cuplul petrecând vacanțe împreună și consolidându-și legătura.

Antonela a fost cucerită de personalitatea și generozitatea partenerului său, descriindu-l ca fiind un om cu inițiativă și suflet bun. În lunile care au urmat, cei doi au devenit tot mai apropiați, Antonela fiind răsfățată de Arpad cu cadouri scumpe și atenții speciale.

Cunoscută pentru participarea sa în sezonul 2022 al emisiunii „Insula Iubirii”, Antonela a reușit să își construiască o carieră în lumea televiziunii și a rețelelor de socializare. Relația sa cu Arpad Paszkany, un influent om de afaceri, a adus-o în lumina reflectoarelor, cei doi fiind adesea văzuți împreună la evenimente importante.

Implicațiile întâlnirii cu Donald Trump Jr.

Prezența Antonela Pătruț și a lui Arpad Paszkany la întâlnirea cu Donald Trump Jr. subliniază influența și conexiunile pe care cei doi le au în cercurile internaționale. Evenimentul de la Budapesta a fost o ocazie pentru Arpad Paszkany de a discuta probleme economice și politice cu figuri importante, în timp ce Antonela a atras atenția prin prezența sa carismatică.

Faptul că cei doi au fost invitați la un astfel de eveniment denotă importanța pe care o au în mediul de afaceri și în sfera publică. De asemenea, întâlnirea cu Donald Trump Jr. a fost o oportunitate de a-și extinde rețeaua de contacte și de a se implica în discuții relevante pentru contextul internațional actual.

adsmedia.ro - Ad Network
Mini Narghilea , Tigare electronica Tip Fume Vapes SIKS
Mini Narghilea Electronica Tip Fume Vapes
Kit Banda Led RGB SIKS
Difuzor de aromaterapie si purificator aer SIKS...
Banda dubla adeziva SIKS®, nu lasa urme pe pereti, reutilizabila
Instalatie De Craciun SIKS, Liniara 24 M, 300 LED -uri, Cu 8 jocuri de lumini
Etichete: